İBT WEB

İLKADIMLI MİNİKLER 23 NİSANI KUTLADI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 26.04.2021 - 09:52, Güncelleme: 26.04.2021 - 09:52 3359+ kez okundu.
 

İLKADIMLI MİNİKLER 23 NİSANI KUTLADI

İLKADIMLI MİNİKLER 23 NİSANI KUTLADI

İlkadım Belediyesi 3-6 yaş arası çocukları için belediye hizmet binasında açtığı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin küçük öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl pandemi sebebiyle sınırlı katılımlı programlarla kutlandı. İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ellerindeki bayraklarla, şarkılar ve şiirlerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Ay Yıldızlı süslemelerle, bayrak ve balonlarla donatılan hizmet binasındaki kreşte minikler gönüllerince eğlendiler. “Miniklerin sevincine ortak oldu” İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bu zorlu dönemde belediye çalışanları ve ilçe halkının kullanımına açtığı Kreş ve Gündüz Bakım Evi çocuklar, dünyada tek çocuklara adanan bayramda Türk bayraklı tişörtler giydi. Ellerinde bayraklarıyla 23 Nisan için özel hazırlanan pano önünde gönlünce eğlenen minikler, kreş bahçesinde de günlerdir büyük bir heyecanla hazırlandıkları gösterilerini sundu. Çocukların bayram coşkusuna, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık’da ortak oldu. Bu mutlu günlerinde kreş öğrencilerini yalnız bırakmayan Mırık, çocukların bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler dağıttı. “Çocuklar güldüğü zaman şehir güler” Biz şehrimize hizmet ederken çocuklarımızı mutlaka göz önünde, baş üstünde bulunduruyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ” Çünkü hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur. Çocuklarımız güldüğü zaman, mutlu olduğu zaman biz de güleriz; bütün bir şehir güler. Biz projelerimizle, parklarımızla ve çalışmalarımızla çocuklarımızı mutlu edecek, güldürecek işlere imza atmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bu ülkeyi ve dünyayı ileride onlar yönetecek ve onlar daha güzel bir hale getirecek. Bunun için daha iyi yetişmiş, merhameti ve vicdanı ön planda tutan nesiller yetişmesi için uğraşıyoruz” dedi.
İLKADIMLI MİNİKLER 23 NİSANI KUTLADI

İlkadım Belediyesi 3-6 yaş arası çocukları için belediye hizmet binasında açtığı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin küçük öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl pandemi sebebiyle sınırlı katılımlı programlarla kutlandı. İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ellerindeki bayraklarla, şarkılar ve şiirlerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Ay Yıldızlı süslemelerle, bayrak ve balonlarla donatılan hizmet binasındaki kreşte minikler gönüllerince eğlendiler.

“Miniklerin sevincine ortak oldu”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bu zorlu dönemde belediye çalışanları ve ilçe halkının kullanımına açtığı Kreş ve Gündüz Bakım Evi çocuklar, dünyada tek çocuklara adanan bayramda Türk bayraklı tişörtler giydi. Ellerinde bayraklarıyla 23 Nisan için özel hazırlanan pano önünde gönlünce eğlenen minikler, kreş bahçesinde de günlerdir büyük bir heyecanla hazırlandıkları gösterilerini sundu. Çocukların bayram coşkusuna, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık’da ortak oldu. Bu mutlu günlerinde kreş öğrencilerini yalnız bırakmayan Mırık, çocukların bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler dağıttı.

“Çocuklar güldüğü zaman şehir güler”

Biz şehrimize hizmet ederken çocuklarımızı mutlaka göz önünde, baş üstünde bulunduruyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

” Çünkü hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur. Çocuklarımız güldüğü zaman, mutlu olduğu zaman biz de güleriz; bütün bir şehir güler. Biz projelerimizle, parklarımızla ve çalışmalarımızla çocuklarımızı mutlu edecek, güldürecek işlere imza atmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bu ülkeyi ve dünyayı ileride onlar yönetecek ve onlar daha güzel bir hale getirecek. Bunun için daha iyi yetişmiş, merhameti ve vicdanı ön planda tutan nesiller yetişmesi için uğraşıyoruz”

dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.