İBT WEB

Havai fişekli kutlama

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.04.2021 - 10:48, Güncelleme: 26.04.2021 - 10:48 3132+ kez okundu.
 

Havai fişekli kutlama

Havai fişekli kutlama

  Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gün boyu düzenlediği renkli etkinlikler, gece de havai fişek gösterileri ile devam etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleriyle coşku içinde kutlandı. İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında sessizliğe bürünen Bursa'nın cadde ve sokakları Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleriyle hareketlendi. Klasik otomobiller ve üstü açık otobüste bando konseriyle başlayan etkinliklere vatandaşlar da evlerinin cam ve balkonlarından bayrak sallayarak eşlik etti. Çocuklara özel tiyatro gösterileriyle devam eden etkinler, gece de havai fişek gösterisiyle son buldu. Tophane Saat Kulesi, Hüdavendigar Kent Parkı ve Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi önündeki alanda yapılan havai fişek gösterisi de 23 Nisan coşkusuna ayrı bir renk kattı.
Havai fişekli kutlama

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gün boyu düzenlediği renkli etkinlikler, gece de havai fişek gösterileri ile devam etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleriyle coşku içinde kutlandı. İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında sessizliğe bürünen Bursa'nın cadde ve sokakları Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleriyle hareketlendi. Klasik otomobiller ve üstü açık otobüste bando konseriyle başlayan etkinliklere vatandaşlar da evlerinin cam ve balkonlarından bayrak sallayarak eşlik etti. Çocuklara özel tiyatro gösterileriyle devam eden etkinler, gece de havai fişek gösterisiyle son buldu. Tophane Saat Kulesi, Hüdavendigar Kent Parkı ve Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi önündeki alanda yapılan havai fişek gösterisi de 23 Nisan coşkusuna ayrı bir renk kattı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.