İBT WEB

HBB SEL VE TAŞKINLARIN YAŞANMAMASI İÇİN TEDBİRLER ALIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.04.2021 - 15:36, Güncelleme: 26.04.2021 - 15:36 2600+ kez okundu.
 

HBB SEL VE TAŞKINLARIN YAŞANMAMASI İÇİN TEDBİRLER ALIYOR

HBB SEL VE TAŞKINLARIN YAŞANMAMASI İÇİN TEDBİRLER ALIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sel ve taşkınların yaşanmaması amacıyla tedbirler alıyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın birçok noktasında dere ve kanal temizliğinin yanı sıra büz döşeme çalışmalarına devam ediyor. Antakya ilçesine bağlı Ballıöz Mahallesi’ndeki derede temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Ekinci Mahallesi’nde bulunan kanalı temizledi. Yağmur sularını kontrol altına almak ve taşkınları önlemek için tedbirler alan ekipler, Arsuz ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi’nde büz döşeme çalışmalarını tamamladı.
HBB SEL VE TAŞKINLARIN YAŞANMAMASI İÇİN TEDBİRLER ALIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sel ve taşkınların yaşanmaması amacıyla tedbirler alıyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın birçok noktasında dere ve kanal temizliğinin yanı sıra büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Antakya ilçesine bağlı Ballıöz Mahallesi’ndeki derede temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Ekinci Mahallesi’nde bulunan kanalı temizledi.

Yağmur sularını kontrol altına almak ve taşkınları önlemek için tedbirler alan ekipler, Arsuz ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi’nde büz döşeme çalışmalarını tamamladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.