İBT WEB

Pabuçlunun Su Sıkıntısına Son Verildi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.04.2021 - 15:57, Güncelleme: 26.04.2021 - 15:57 3066+ kez okundu.
 

Pabuçlunun Su Sıkıntısına Son Verildi

Pabuçlunun Su Sıkıntısına Son Verildi

Pabuçlu’nun Su Sıkıntısına Son Verildi MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Pabuçlu Mahallesinde 5,5 kilometre içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yeterli içme suyu temini için çalışıyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Kula’nın Pabuçlu Mahallesinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve mevcut güzergahı nedeniyle su veriminde azalma yaşanan hattın yerine 5,5 kilometrelik yeni bir hat döşendi. Selendi ilçesine bağlı Gökgedik Mahallesi ile ortak kullanılan sondajın yine Gökgedik Mahallesindeki içme suyu deposundan Pabuçlu Mahallesine bağlantısı yapılarak su sıkıntısına son verildi. Mahallede yürütülen çalışmayı MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da yerinde inceledi. “Çalışmadan çok memnunuz” Mahalle Muhtarı Hasan Gökoğlan, “Çalışmadan çok memnunuz. Su sıkıntımızı ortadan kaldıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Pabuçlunun Su Sıkıntısına Son Verildi

Pabuçlu’nun Su Sıkıntısına Son Verildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Pabuçlu Mahallesinde 5,5 kilometre içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa  Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yeterli içme suyu temini için çalışıyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Kula’nın Pabuçlu Mahallesinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve mevcut güzergahı nedeniyle su veriminde azalma yaşanan hattın yerine 5,5 kilometrelik yeni bir hat döşendi. Selendi ilçesine bağlı Gökgedik Mahallesi ile ortak kullanılan sondajın yine Gökgedik Mahallesindeki içme suyu deposundan Pabuçlu Mahallesine bağlantısı yapılarak su sıkıntısına son verildi. Mahallede yürütülen çalışmayı MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da yerinde inceledi.

“Çalışmadan çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Hasan Gökoğlan, “Çalışmadan çok memnunuz. Su sıkıntımızı ortadan kaldıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.