İBT WEB

Can Yaman aldatıldı

Magazin (TG) - Tarsus Gazetesi | 29.04.2021 - 09:49, Güncelleme: 29.04.2021 - 09:49 7584+ kez okundu.
 

Can Yaman aldatıldı

Can Yaman aldatıldı

Oynadığı dizilerin yurt dışı pazarında da yerini almasıyla ününü ülke sınırları dışına da taşıyan oyuncu Can Yaman’ın aşk hayatında kaybetmeye başladı. EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ Sandokan dizisinin hazılıkları ve çekimleri için İtalya’ya giden genç oyuncu orada gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta’ya kaptırmıştı. Hatta Can Yaman, güzel spikere evlenme teklifi etmişti. Bir süredir ayrılık haberleriyle gelen ikiliden yeni haber var. MİLYARDERLE DUDAK DUDAĞA Spor spikeri Dilette Leotta, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin’le dudak dudağa görüntülendi. Diletta Leotta, İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüştüğü anların fotoğrafları sosyal medyada çok hızlı bir şekilde yayıldı. CAN SESSİZ İtalyan basınına düşen bu görüntüden sonra Can Yaman'ın vereceği tepki merak konusu oldu.  
Can Yaman aldatıldı

Oynadığı dizilerin yurt dışı pazarında da yerini almasıyla ününü ülke sınırları dışına da taşıyan oyuncu Can Yaman’ın aşk hayatında kaybetmeye başladı.

EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

Sandokan dizisinin hazılıkları ve çekimleri için İtalya’ya giden genç oyuncu orada gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta’ya kaptırmıştı. Hatta Can Yaman, güzel spikere evlenme teklifi etmişti. Bir süredir ayrılık haberleriyle gelen ikiliden yeni haber var.

MİLYARDERLE DUDAK DUDAĞA

Spor spikeri Dilette Leotta, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin’le dudak dudağa görüntülendi. Diletta Leotta, İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüştüğü anların fotoğrafları sosyal medyada çok hızlı bir şekilde yayıldı.

CAN SESSİZ

İtalyan basınına düşen bu görüntüden sonra Can Yaman'ın vereceği tepki merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.