İBT WEB

VOLKAN AKŞANLININ ÖRNEK HAREKETİ

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 03.05.2021 - 14:27, Güncelleme: 03.05.2021 - 14:27 2141+ kez okundu.
 

VOLKAN AKŞANLININ ÖRNEK HAREKETİ

VOLKAN AKŞANLININ ÖRNEK HAREKETİ

Tarsuslu bir genç hemşehrimiz Volkan Akşanlı..! Mübarek Ramazan ayında güzel bir hayır yapmış.. Tarsus’ta dünyaya gözlerini  açtığı mahallesinde yani m Tarsus'un Fatih mahallesinde Demir kapıda ki ziyaret ve caminin yanında gücünün yettiğince Allah rızası için tüm ölmüşlerinin hayrına ekmek ve tuz dağıtımı yapmış. Tebrik ederiz. Hayrın küçüğü büyüğü olmaz.. Diyor ki: ‘’Allahım nasip etti...Bu önmeli ayda, dünyaya gözlerimi açtığım Tarsus'un Fatih mahallesinde Demir kapıda ki ziyaret ve caminin yanında gücümün yettiğince Allah rızası için tüm ölmüşlerimizin hayrına ekmek ve tuz dağıtımı yaptım. Dün gece çok geç saatlerde yaptığım paylaşımda sonra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bir önceki Başkanımız Avukat Sayın İsmet Koçak  hanım da bu hayır da yer almak istedi ve İsmet hanımın da maddi destek sunduğu  2 ailemize İsmet hanımın desteği ile ayrıca 1 aylık erzak kolisini teslim ettim Allah razı olsun. Ayrıca benim bu hayrımda yine maddi olarak destek olan Bayan Kuaförü Çilem hanıma sonsuz teşekkürler sunuyorum. Ekmek ve gerekli ürünleri alırken vasıtasıyla benim koşuşturmacama katılan Matematik Öğretmeni Buğra Erbaş 'a ve beni hayır yapmak için aldığım ürünleri benimle birlikte götürmeme yardımcı olan Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gokhan Arkan' a teşekkürler. Sosyal Medya üzerinden desteğini ve güzel dileklerini sunan siz değerli dostlarıma  büyüklerime ayrıca teşekkür ederim. Ülke olarak gerçek anlamda çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz zor durumdayız ve bu zorluğu inşallah en az hasarla atlatırız. İşsizlik en büyük sorunumuz... Normalde yardım gösterilmez ama bu bir yardı  değil bu bir hayır işidir. Özellikle böylesine zor bir süreçte yaptığım bu iyilik hareketinin  herkese örnek olmasını dilerim. Komşusunun açılığına kulak tıkayan bir gün o hale düşmez inşallah... Unutmayın ki " bölünürsek yok oluruz bölüşürsek çoğalırız" Allah bana nasip ederse daha çok yardım yapmayı yine sizinle bölüşecek bir ekmeği nasip ederse tekrardan bölüşeceğimden emin olunuz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Dua eden ve hayırda bulunan herkesin hayrı kabul olsun inşallah..’’ Ne kadar güzel ve anlamlı bir davranış değil mi? Ben bunu reklam değil, hayır işi olarak görüyorum ve örnek olacağı inancıyla herkesin bu ayda daha çok hayır yapmasını temenni ediyorum.
VOLKAN AKŞANLININ ÖRNEK HAREKETİ

Tarsuslu bir genç hemşehrimiz Volkan Akşanlı..!

Mübarek Ramazan ayında güzel bir hayır yapmış..

Tarsus’ta dünyaya gözlerini  açtığı mahallesinde yani m Tarsus'un Fatih mahallesinde Demir kapıda ki ziyaret ve caminin yanında gücünün yettiğince Allah rızası için tüm ölmüşlerinin hayrına ekmek ve tuz dağıtımı yapmış. Tebrik ederiz.

Hayrın küçüğü büyüğü olmaz..

Diyor ki:

‘’Allahım nasip etti...Bu önmeli ayda, dünyaya gözlerimi açtığım Tarsus'un Fatih mahallesinde Demir kapıda ki ziyaret ve caminin yanında gücümün yettiğince Allah rızası için tüm ölmüşlerimizin hayrına ekmek ve tuz dağıtımı yaptım. Dün gece çok geç saatlerde yaptığım paylaşımda sonra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bir önceki Başkanımız Avukat Sayın İsmet Koçak  hanım da bu hayır da yer almak istedi ve İsmet hanımın da maddi destek sunduğu  2 ailemize İsmet hanımın desteği ile ayrıca 1 aylık erzak kolisini teslim ettim Allah razı olsun.

Ayrıca benim bu hayrımda yine maddi olarak destek olan Bayan Kuaförü Çilem hanıma sonsuz teşekkürler sunuyorum.

Ekmek ve gerekli ürünleri alırken vasıtasıyla benim koşuşturmacama katılan Matematik Öğretmeni Buğra Erbaş 'a ve beni hayır yapmak için aldığım ürünleri benimle birlikte götürmeme yardımcı olan Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gokhan Arkan' a teşekkürler.

Sosyal Medya üzerinden desteğini ve güzel dileklerini sunan siz değerli dostlarıma  büyüklerime ayrıca teşekkür ederim. Ülke olarak gerçek anlamda çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz zor durumdayız ve bu zorluğu inşallah en az hasarla atlatırız. İşsizlik en büyük sorunumuz...

Normalde yardım gösterilmez ama bu bir yardı  değil bu bir hayır işidir. Özellikle böylesine zor bir süreçte yaptığım bu iyilik hareketinin  herkese örnek olmasını dilerim. Komşusunun açılığına kulak tıkayan bir gün o hale düşmez inşallah...

Unutmayın ki " bölünürsek yok oluruz bölüşürsek çoğalırız"

Allah bana nasip ederse daha çok yardım yapmayı yine sizinle bölüşecek bir ekmeği nasip ederse tekrardan bölüşeceğimden emin olunuz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Dua eden ve hayırda bulunan herkesin hayrı kabul olsun inşallah..’’

Ne kadar güzel ve anlamlı bir davranış değil mi?

Ben bunu reklam değil, hayır işi olarak görüyorum ve örnek olacağı inancıyla herkesin bu ayda daha çok hayır yapmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.