İBT WEB

Mezitli Belediyesi ekipleri sokakları virüsten arındırdı

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 03.05.2021 - 17:37, Güncelleme: 03.05.2021 - 17:37 2499+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi ekipleri sokakları virüsten arındırdı

Mezitli Belediyesi ekipleri sokakları virüsten arındırdı

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Korona virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 29 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında cadde ve sokakların boş olmasından faydalanarak, yıkama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Arazözlerden sıkılan köpüklü suların ilginç görüntüler oluşturduğu arındırma işlemleri Mezitli’yi virüssüz temiz caddelere kavuşturdu. İlçede bulunan tüm cadde ve sokaklar ilaçlı sularla yıkanarak arındırıldı. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı durak, bankamatikler ve merkezlerde ilaçlama yapıldı. Özellikle sağlık alanında hizmet veren kurum ve eczanelerin bulunduğu çevre de temizlenerek dezenfekte edildi. Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra her gün binlerce çöp konteynerini yıkayarak dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil ve parklarda da temizlik çalışması yaptı. Çalışmalarını sürdüren ekiplere bazı vatandaşlar da evlerinin pencere ve balkonlarında alkışla destek verdi. 24 saat aralıksız olarak tüm kenti baştan aşağı virüsün olası etkilerinden arındırmak için çalıştıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Halkımıza temiz ve sağlıklı bir kent sunmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda özellikle 24 saat aralıksız özveriyle çalışarak mücadele veren ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. İnsanların sokağa bile çıkmaya çekindiği böylesi kritik ve tehlikeli bir süreçte, insanüstü bir çaba ile çalışmaya devam ediyorlar. Biz de çalışmalarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri adına tüm tedbirlerimiz aldık. Hiçbir vatandaşımızı ve hiçbir çalışanımızı bu amansız salgına teslim etmeyeceğiz" dedi. 18 günlük sokağa çıkma süresince de kentin boş olmasını fırsat bilerek ekiplerin topyekun bir temizlik yaptığını kaydeden Başkan Tarhan, "Ekiplerimiz, sadece ana arterlerde değil tüm ara sokaklara da girerek baştan aşağıya dezenfekten işlemi yaptı. Bunun dışında vatandaşlarımızın yoğun kullandığı sağlık kurumları, eczaneler, bankamatikler, otobüs durakları ilaçlanarak mikroplardan arındırıldı. Sahillerimizde temizlik ve bakım yapıldı. Korona virüsün kentimizde etkili olamaması için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Mezitli Belediyesi ekipleri sokakları virüsten arındırdı

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Korona virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 29 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında cadde ve sokakların boş olmasından faydalanarak, yıkama ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Arazözlerden sıkılan köpüklü suların ilginç görüntüler oluşturduğu arındırma işlemleri Mezitli’yi virüssüz temiz caddelere kavuşturdu.

İlçede bulunan tüm cadde ve sokaklar ilaçlı sularla yıkanarak arındırıldı. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı durak, bankamatikler ve merkezlerde ilaçlama yapıldı. Özellikle sağlık alanında hizmet veren kurum ve eczanelerin bulunduğu çevre de temizlenerek dezenfekte edildi.

Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra her gün binlerce çöp konteynerini yıkayarak dezenfekte eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil ve parklarda da temizlik çalışması yaptı. Çalışmalarını sürdüren ekiplere bazı vatandaşlar da evlerinin pencere ve balkonlarında alkışla destek verdi.

24 saat aralıksız olarak tüm kenti baştan aşağı virüsün olası etkilerinden arındırmak için çalıştıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Halkımıza temiz ve sağlıklı bir kent sunmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda özellikle 24 saat aralıksız özveriyle çalışarak mücadele veren ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. İnsanların sokağa bile çıkmaya çekindiği böylesi kritik ve tehlikeli bir süreçte, insanüstü bir çaba ile çalışmaya devam ediyorlar. Biz de çalışmalarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri adına tüm tedbirlerimiz aldık. Hiçbir vatandaşımızı ve hiçbir çalışanımızı bu amansız salgına teslim etmeyeceğiz" dedi.

18 günlük sokağa çıkma süresince de kentin boş olmasını fırsat bilerek ekiplerin topyekun bir temizlik yaptığını kaydeden Başkan Tarhan, "Ekiplerimiz, sadece ana arterlerde değil tüm ara sokaklara da girerek baştan aşağıya dezenfekten işlemi yaptı. Bunun dışında vatandaşlarımızın yoğun kullandığı sağlık kurumları, eczaneler, bankamatikler, otobüs durakları ilaçlanarak mikroplardan arındırıldı. Sahillerimizde temizlik ve bakım yapıldı. Korona virüsün kentimizde etkili olamaması için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.