İBT WEB

Yavru kediler koruma altına alındı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:20 2018+ kez okundu.
 

Yavru kediler koruma altına alındı

Iğdır’da duyarlı bir vatandaş tarafından annesiz halde bulunan iki yavru kedi koruma altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Iğdır’a bağlı Zülfikar Köyünde duyarlı bir vatandaş tarafından annesiz halde bulunan iki yavru kedi koruma altına alındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından teslim alınan yavru kediler, ilk müdahalesi yapılarak tedavi altına alındı. Ekipler tarafından koruma altına alınan yavru kediler, Iğdır Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevine götürüldü. Yavru kediler bakım evinde bulunan başka bir anne kedi tarafından sahiplenildiği öğrenildi.
Iğdır’da duyarlı bir vatandaş tarafından annesiz halde bulunan iki yavru kedi koruma altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Iğdır’a bağlı Zülfikar Köyünde duyarlı bir vatandaş tarafından annesiz halde bulunan iki yavru kedi koruma altına alındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından teslim alınan yavru kediler, ilk müdahalesi yapılarak tedavi altına alındı. Ekipler tarafından koruma altına alınan yavru kediler, Iğdır Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevine götürüldü. Yavru kediler bakım evinde bulunan başka bir anne kedi tarafından sahiplenildiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.