İBT WEB

Yaralı Şahine jandarma şefkati

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 11:19, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:19 2263+ kez okundu.
 

Yaralı Şahine jandarma şefkati

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye esnasında yol kenarında gördüğü yaralı bir Şahin’e yardım ederek, ilgili ekiplere teslim etti.Ardahan Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Hasköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Otbiçen köyü bölgesindeki devriyesi esnasında, boş arazide topallayarak yürümeye çalışan ve uçamayan şahin fark etti. Ayağının ve kanadının kırık olmasından dolayı uçamayan kuş gözlem altına alındı. Bitkin görünen yaralı şahine devriye personelince su verilerek veteriner tarafından tedavisi yapıldı.Kuş, tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınmak üzere Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye esnasında yol kenarında gördüğü yaralı bir Şahin’e yardım ederek, ilgili ekiplere teslim etti.
Ardahan Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Hasköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Otbiçen köyü bölgesindeki devriyesi esnasında, boş arazide topallayarak yürümeye çalışan ve uçamayan şahin fark etti. Ayağının ve kanadının kırık olmasından dolayı uçamayan kuş gözlem altına alındı. Bitkin görünen yaralı şahine devriye personelince su verilerek veteriner tarafından tedavisi yapıldı.
Kuş, tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınmak üzere Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.