İBT WEB

Konserler evlere taşınıyor

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 11:32, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:32 3526+ kez okundu.
 

Konserler evlere taşınıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikleri sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlamaya devam ediyor.Artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek adına tam kapanmaya girilen bu dönemde vatandaşların Ramazan ayının manevi iklimini yaşamaları adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya hissedildiği bu günlerde, düzenlediği İlahi ve Tasavvuf Müziği konserleri ile Süleymanpaşalıların evlerine konuk oluyor.Cuma akşamları İlker Demirali ile İlahi Konseri ve Cumartesi akşamları Salih Demirci ile Tasavvuf Müziği Konseri iftar öncesinde Süleymanpaşalıların beğenisine sunuluyor.Tekirdağlı yerel müzisyenler eşliğinde konserler Ramazan coşkusunun doyasıya yaşanmasına katkı sağlıyor.Altınova Sahili, Rakoczi Müzesi gibi Süleymanpaşa’nın doğal ve kültürel güzelliklerinin izleyiciler ile buluştuğu konserler, önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarından ekranlara aktarılmaya devam edecek.
Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikleri sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlamaya devam ediyor.
Artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek adına tam kapanmaya girilen bu dönemde vatandaşların Ramazan ayının manevi iklimini yaşamaları adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya hissedildiği bu günlerde, düzenlediği İlahi ve Tasavvuf Müziği konserleri ile Süleymanpaşalıların evlerine konuk oluyor.
Cuma akşamları İlker Demirali ile İlahi Konseri ve Cumartesi akşamları Salih Demirci ile Tasavvuf Müziği Konseri iftar öncesinde Süleymanpaşalıların beğenisine sunuluyor.
Tekirdağlı yerel müzisyenler eşliğinde konserler Ramazan coşkusunun doyasıya yaşanmasına katkı sağlıyor.
Altınova Sahili, Rakoczi Müzesi gibi Süleymanpaşa’nın doğal ve kültürel güzelliklerinin izleyiciler ile buluştuğu konserler, önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarından ekranlara aktarılmaya devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.