İBT WEB

BAŞKAN SEÇER VATANDAŞLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.05.2021 - 10:03, Güncelleme: 11.05.2021 - 10:03 1338+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER VATANDAŞLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR

BAŞKAN SEÇER VATANDAŞLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR

Başkan Seçer, toplumun tüm kesimi ve her yaş grubuyla iletişim halinde olarak yurttaşlarla selamlaşıyor ve sohbet ediyor. Anneler Günü dolayısıyla kent genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da çiçek dağıtımı yapılırken Başkan Seçer, ileri yaş almış Naciye Keklik ve Fatma Ertopuz ile görüntülü görüştü ve günlerini kutladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir taraftan kentin geleceğini şekillendirecek birçok altyapı projesini bir bir hayata geçirirken, bir taraftan da toplumun tüm kesimleri ve her yaş grubuyla iletişim halinde olarak sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde alınan kısıtlama kararları doğrultusunda okullarından uzak kalan çocukların mutlu olmaları için zeka geliştirici birçok oyunu onlara ulaştıran Başkan Seçer, zorunlu olarak evlerinde kalan ileri yaş almış yurttaşları da unutmuyor.   Başkan Seçer, görüntülü görüşmelerle vatandaşlarla buluştu   Her özel günde olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü’ne özel hazırlanan sukulentleri annelere, süt, zeka küpü ve çikolataları ise çocuklara ulaştıran Başkan Seçer, sık sık yapılan görüntülü görüşmelerle gönül köprüleri inşa ederek, her yaş grubundan ve farklı kesimlerden yurttaşlarla selamlaşıyor, sohbet ediyor. Hem Ramazan Bayramı haftası hem de Anneler Günü dolayısıyla diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus’ta da Büyükşehir ekipleri tarafından annelere ve çocuklara hediyeler dağıtılırken, Başkan Seçer de kurulan görüntülü görüşmelerde vatandaşlarla buluştu.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Ünzile Kuru ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ın katıldığı çiçek dağıtımı sırasında Tarsus Yeşil Mahalle’de yaşayan ve kardeş olan 86 yaşındaki Naciye Keklik ile 78 yaşındaki Fatma Ertopuz ile görüntülü görüşen Başkan Seçer, hem hatırlarını sordu, hem de günlerini kutladı.   Başkan Seçer için barış güvercini uçurdu   Yeşil Mahalle’de yapılan görüntülü görüşmede kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Seçer için mahalle sakinlerinden Mahmut Zihni, beyaz barış güvercini uçurdu. Barbaros, Kemalpaşa, Cumhuriyet Mahallesi ve Kırklarsırtı Mahallelerinde gerçekleşen dağıtımlar esnasında da kurulan iletişimlerle kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Seçer, çocuklara da selamını yolladı. Görüşmeler sırasında çocuklar da Başkan Seçer’e sevgilerini hem sözle hem de el sallayarak gösterdi.
BAŞKAN SEÇER VATANDAŞLARLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR

Başkan Seçer, toplumun tüm kesimi ve her yaş grubuyla iletişim halinde olarak yurttaşlarla selamlaşıyor ve sohbet ediyor. Anneler Günü dolayısıyla kent genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da çiçek dağıtımı yapılırken Başkan Seçer, ileri yaş almış Naciye Keklik ve Fatma Ertopuz ile görüntülü görüştü ve günlerini kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir taraftan kentin geleceğini şekillendirecek birçok altyapı projesini bir bir hayata geçirirken, bir taraftan da toplumun tüm kesimleri ve her yaş grubuyla iletişim halinde olarak sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde alınan kısıtlama kararları doğrultusunda okullarından uzak kalan çocukların mutlu olmaları için zeka geliştirici birçok oyunu onlara ulaştıran Başkan Seçer, zorunlu olarak evlerinde kalan ileri yaş almış yurttaşları da unutmuyor.

 

Başkan Seçer, görüntülü görüşmelerle vatandaşlarla buluştu

 

Her özel günde olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü’ne özel hazırlanan sukulentleri annelere, süt, zeka küpü ve çikolataları ise çocuklara ulaştıran Başkan Seçer, sık sık yapılan görüntülü görüşmelerle gönül köprüleri inşa ederek, her yaş grubundan ve farklı kesimlerden yurttaşlarla selamlaşıyor, sohbet ediyor. Hem Ramazan Bayramı haftası hem de Anneler Günü dolayısıyla diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus’ta da Büyükşehir ekipleri tarafından annelere ve çocuklara hediyeler dağıtılırken, Başkan Seçer de kurulan görüntülü görüşmelerde vatandaşlarla buluştu.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Ünzile Kuru ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ın katıldığı çiçek dağıtımı sırasında Tarsus Yeşil Mahalle’de yaşayan ve kardeş olan 86 yaşındaki Naciye Keklik ile 78 yaşındaki Fatma Ertopuz ile görüntülü görüşen Başkan Seçer, hem hatırlarını sordu, hem de günlerini kutladı.

 

Başkan Seçer için barış güvercini uçurdu

 

Yeşil Mahalle’de yapılan görüntülü görüşmede kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Seçer için mahalle sakinlerinden Mahmut Zihni, beyaz barış güvercini uçurdu. Barbaros, Kemalpaşa, Cumhuriyet Mahallesi ve Kırklarsırtı Mahallelerinde gerçekleşen dağıtımlar esnasında da kurulan iletişimlerle kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Seçer, çocuklara da selamını yolladı. Görüşmeler sırasında çocuklar da Başkan Seçer’e sevgilerini hem sözle hem de el sallayarak gösterdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.