İBT WEB

Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2021 - 11:53, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:53 1385+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı

Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı

Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı Kozan Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi tarafından hazırlanan yöresel ürünler için satış noktası faaliyete başladı. Kozan’ın tarihi bölgelerinden  Yukarı Çarşı’da Hoşkadem Cami civarında halka hizmet vermeye başlayan Kozan Belediyesi Yöresel ürünler satış noktasında, turunç ve limon kabuğu ile kamkat reçeli, harnup pekmezi, turunç ekşisi, kantron yağı ve zeytinyağı; limon, portakal ve zeytin kolonyaları, portakal sabunu ve ilçemize özgü ahşap ürünler raflarda yerini aldı. Faaliyete geçen satış noktasının sorumlusu İşletme ve İştirakler Müdürü Burak Kamalı; “Kozan’ın ve bölgenin yöresel ürünlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak için daha önce e ticaret üzerinden satışlarımıza başladığımız yöresel ürünlerimizi şimdide ürün çeşitliliğini artırarak Kozanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Amacımız Kozan’ın ve bölgenin yöresel ürünlerini Türkiye’de tanınan bir marka yapmak hedefindeyiz” dedi. Kozan Yöresel Ürünler Satış Noktası, Kozan’ımızın kurtuluşunun 101. Yılı olan 2 Haziran Çarşamba günü Protokol üyeleri tarafından açılışını yapacak.   
Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı


Kozan Belediyesi yöresel ürünler satış noktası faaliyete başladı

Kozan Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi tarafından hazırlanan yöresel ürünler için satış noktası faaliyete başladı.

Kozan’ın tarihi bölgelerinden  Yukarı Çarşı’da Hoşkadem Cami civarında halka hizmet vermeye başlayan Kozan Belediyesi Yöresel ürünler satış noktasında, turunç ve limon kabuğu ile kamkat reçeli, harnup pekmezi, turunç ekşisi, kantron yağı ve zeytinyağı; limon, portakal ve zeytin kolonyaları, portakal sabunu ve ilçemize özgü ahşap ürünler raflarda yerini aldı.

Faaliyete geçen satış noktasının sorumlusu İşletme ve İştirakler Müdürü Burak Kamalı; “Kozan’ın ve bölgenin yöresel ürünlerini tüm Türkiye’ye tanıtmak için daha önce e ticaret üzerinden satışlarımıza başladığımız yöresel ürünlerimizi şimdide ürün çeşitliliğini artırarak Kozanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Amacımız Kozan’ın ve bölgenin yöresel ürünlerini Türkiye’de tanınan bir marka yapmak hedefindeyiz” dedi.

Kozan Yöresel Ürünler Satış Noktası, Kozan’ımızın kurtuluşunun 101. Yılı olan 2 Haziran Çarşamba günü Protokol üyeleri tarafından açılışını yapacak. 
 

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.