İBT WEB

MİNİK KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 25.05.2021 - 13:31, Güncelleme: 25.05.2021 - 13:31 1294+ kez okundu.
 

MİNİK KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

MİNİK KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi evde sağlık ve bakım uygulaması ekiplerinin kullandığı hizmet aracının ön kısım kaporta bölümüne giren ve sıkışan minik kedi, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.   Saha çalışması için Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi yakınlarında bulunan Büyükşehir Belediyesi evde sağlık ve bakım ekipleri, hizmet aracının ön bölümünden kedi sesinin geldiğini fark etti. Yaptıkları ilk incelemede, aracın ön sağ lastiğinin üst bölümünde kaporta içerisine giren ve sıkışan kediyi fark eden ekipler, durumu Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama-kurtarma birimine bildirdiler.   Ardından hizmet aracı Büyükşehir Yenice İtfaiye birimi hizmet alanına götürüldü. Aracın ön sağ lastiğini söken itfaiye ekipleri, yavru kediyi bulunduğu yerden zarar görmeden çıkardı. Heyecanla hareket eden ve her hangi bir yarası olmayan kedi hızla uzaklaştı. 
MİNİK KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi evde sağlık ve bakım uygulaması ekiplerinin kullandığı hizmet aracının ön kısım kaporta bölümüne giren ve sıkışan minik kedi, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Saha çalışması için Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi yakınlarında bulunan Büyükşehir Belediyesi evde sağlık ve bakım ekipleri, hizmet aracının ön bölümünden kedi sesinin geldiğini fark etti. Yaptıkları ilk incelemede, aracın ön sağ lastiğinin üst bölümünde kaporta içerisine giren ve sıkışan kediyi fark eden ekipler, durumu Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama-kurtarma birimine bildirdiler.

 

Ardından hizmet aracı Büyükşehir Yenice İtfaiye birimi hizmet alanına götürüldü. Aracın ön sağ lastiğini söken itfaiye ekipleri, yavru kediyi bulunduğu yerden zarar görmeden çıkardı. Heyecanla hareket eden ve her hangi bir yarası olmayan kedi hızla uzaklaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.