İBT WEB

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 26.05.2021 - 09:48, Güncelleme: 26.05.2021 - 09:48 1366+ kez okundu.
 

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

17 günlük tam kapanma döneminin ardından ardından vaka sayılarının düşmesi ile gözler, Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı, bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 1 Haziran'dan sonra kademeli normalleşmenin nasıl devam edeceği ele alınacak. MASADA YENİ KARARLAR VAR Tedbirlerin daha da esneyip esnetilemeyeceği masaya yatırılacak.Toplantıda azalan vaka sayıları, Türkiye'nin aşı tedariki ve aşılama takvimi de görüşülecek. Bakan Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.00’de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacak. TOPLANTIYA UĞUR ŞAHİN DE KATILACAK Öte yandan, BioNTech aşısını geliştiren Profesör Doktor Uğur Şahin, video konferans yöntemiyle toplantıya katılarak aşı tedarik sürecine ilişkin son gelişmeleri paylaşacak.
Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

17 günlük tam kapanma döneminin ardından ardından vaka sayılarının düşmesi ile gözler, Bilim Kurulu toplantısına çevrildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı, bugün gerçekleşecek.

Toplantıda, 1 Haziran'dan sonra kademeli normalleşmenin nasıl devam edeceği ele alınacak.

MASADA YENİ KARARLAR VAR

Tedbirlerin daha da esneyip esnetilemeyeceği masaya yatırılacak.Toplantıda azalan vaka sayıları, Türkiye'nin aşı tedariki ve aşılama takvimi de görüşülecek.

Bakan Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18.00’de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacak.

TOPLANTIYA UĞUR ŞAHİN DE KATILACAK

Öte yandan, BioNTech aşısını geliştiren Profesör Doktor Uğur Şahin, video konferans yöntemiyle toplantıya katılarak aşı tedarik sürecine ilişkin son gelişmeleri paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.