İBT WEB

Muriçin eşinden transfer mesajı

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 27.05.2021 - 11:07, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:07 1356+ kez okundu.
 

Muriçin eşinden transfer mesajı

Muriçin eşinden transfer mesajı

Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç, Fenerbahçeli taraftarlara, “Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün dileğimiz gerçek olur” mesajını attı.   Pek çok isimle temas halinde olan Fenerbahçe, Vedat Muriç konusunda da nabız yokluyor. Taraftarların geri dönmesini çok istediği Muriç konusunda eşi Edibe Muriç’ten heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı geldi. “İNŞALLAH BİR GÜN DİLEĞİMİZ GERÇEK OLUR” Edibe Muriç, Instagram hesabından, “Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün dileğimiz gerçek olur.” mesajını attı. Bu sözler, Vedat Muriç’in de Fenerbahçe formasını tekrar giymeyi çok istediğinin sinyalini verirken, önümüzdeki günlerde kiralama formülü üzerinden sıcak gelişmeler yaşanabilir.
Muriçin eşinden transfer mesajı

Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç, Fenerbahçeli taraftarlara, “Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün dileğimiz gerçek olur” mesajını attı.

 

Pek çok isimle temas halinde olan Fenerbahçe, Vedat Muriç konusunda da nabız yokluyor.

Taraftarların geri dönmesini çok istediği Muriç konusunda eşi Edibe Muriç’ten heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı geldi.

“İNŞALLAH BİR GÜN DİLEĞİMİZ GERÇEK OLUR”

Edibe Muriç, Instagram hesabından, “Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün dileğimiz gerçek olur.” mesajını attı.

Bu sözler, Vedat Muriç’in de Fenerbahçe formasını tekrar giymeyi çok istediğinin sinyalini verirken, önümüzdeki günlerde kiralama formülü üzerinden sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.