İBT WEB

Deniz Akkaya imaj yeniledi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 27.05.2021 - 11:23, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:23 1961+ kez okundu.
 

Deniz Akkaya imaj yeniledi

Deniz Akkaya imaj yeniledi

Koronavirüsü atlatan model Deniz Akkaya, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. 43 yaşındaki Akkaya, uzun palto, kısa saç kesimi ve platin sarıya boyattığı saçları ile dikkatleri üzerine topladı. Deniz Akkaya, yeni imajıyla dikkat çekti. Koronavirüsü ağır geçiren ve hastaneye yatmak zorunda kalan model, hastalığı atlatır atlatmaz soluğu kuaförde aldı. PLATİN SARI YAPTI Saçlarını kısacık kestiren ve platin sarıya boyatan Akkaya, bu halini sosyal medyadan paylaştı. Özellikle Instagram hesabını sıklıkla kullanan modelin saçlarını beğenen de oldu, eleştiren de... “ISRAR ETMENİN GEREĞİ YOKTU VE HASTANEYE YATTIM” Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgiler veren Akkaya, "Evde beceremedim, ısrar etmenin gereği yoktu ve hastaneye yattım." mesajını yazmıştı. Hasta yatağından paylaşımlar yapan Akkaya, "Aslen en baştan niyetim hızlıca atlatıp, 'bakın sağlıklı yaşamın mükafatı' demek isterdim size. Ancak hayatında hiç ciddi bir sağlık sorunu yaşamamış biri olarak bana inanılmaz ağır geldi. Belli ki hastanede bir süre kalacağım." notunu düşmüştü.
Deniz Akkaya imaj yeniledi

Koronavirüsü atlatan model Deniz Akkaya, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. 43 yaşındaki Akkaya, uzun palto, kısa saç kesimi ve platin sarıya boyattığı saçları ile dikkatleri üzerine topladı.

Deniz Akkaya, yeni imajıyla dikkat çekti.

Koronavirüsü ağır geçiren ve hastaneye yatmak zorunda kalan model, hastalığı atlatır atlatmaz soluğu kuaförde aldı.

PLATİN SARI YAPTI

Saçlarını kısacık kestiren ve platin sarıya boyatan Akkaya, bu halini sosyal medyadan paylaştı.

Özellikle Instagram hesabını sıklıkla kullanan modelin saçlarını beğenen de oldu, eleştiren de...

“ISRAR ETMENİN GEREĞİ YOKTU VE HASTANEYE YATTIM”

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgiler veren Akkaya, "Evde beceremedim, ısrar etmenin gereği yoktu ve hastaneye yattım." mesajını yazmıştı.

Hasta yatağından paylaşımlar yapan Akkaya, "Aslen en baştan niyetim hızlıca atlatıp, 'bakın sağlıklı yaşamın mükafatı' demek isterdim size. Ancak hayatında hiç ciddi bir sağlık sorunu yaşamamış biri olarak bana inanılmaz ağır geldi. Belli ki hastanede bir süre kalacağım." notunu düşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.