İBT WEB

Ümit Erdim Demet Özdemir ve Oğuzhan Koçu uçurdu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 27.05.2021 - 12:01, Güncelleme: 27.05.2021 - 12:01 1396+ kez okundu.
 

Ümit Erdim Demet Özdemir ve Oğuzhan Koçu uçurdu

Ümit Erdim Demet Özdemir ve Oğuzhan Koçu uçurdu

Aldığı eğitimin ardından pilot olan oyuncu Ümit Erdim'in ilk yolcuları, tatil için Fethiye'yi tercih eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ümit Erdim, aldığı eğitimin ardından pilot oldu. 35 yaşındaki oyuncu, önceki gün Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatil yapan 2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile bir araya geldi. Erdim’in ilk yolcuları; Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu oldu. "İLK YOLCULARIM ÇOK HAVALIYDI" Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade eden Erdim, "Bugün misafirlerim ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne yukarıdan mavi tur yaptık. Okulum ve kendi adıma çok teşekkür ederim. İlk yolcularım çok havalıydı." ifadelerini kullandı. "HEP BÖYLE GÜZEL YOLCULUKLARIMIZ OLSUN" Özdemir ve Koç ise Instagram hesaplarından "Hep böyle güzel yolculuklarımız olsun. Çok teşekkür ederiz." mesajını paylaştı.
Ümit Erdim Demet Özdemir ve Oğuzhan Koçu uçurdu

Aldığı eğitimin ardından pilot olan oyuncu Ümit Erdim'in ilk yolcuları, tatil için Fethiye'yi tercih eden Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti oldu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Ümit Erdim, aldığı eğitimin ardından pilot oldu.

35 yaşındaki oyuncu, önceki gün Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatil yapan 2021'in sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile bir araya geldi.

Erdim’in ilk yolcuları; Oğuzhan Koç, Demet Özdemir, Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu oldu.

"İLK YOLCULARIM ÇOK HAVALIYDI"

Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ifade eden Erdim, "Bugün misafirlerim ağırdı. Göcek-Fethiye Sahilleri'ne yukarıdan mavi tur yaptık. Okulum ve kendi adıma çok teşekkür ederim. İlk yolcularım çok havalıydı." ifadelerini kullandı.

"HEP BÖYLE GÜZEL YOLCULUKLARIMIZ OLSUN"

Özdemir ve Koç ise Instagram hesaplarından "Hep böyle güzel yolculuklarımız olsun. Çok teşekkür ederiz." mesajını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.