İBT WEB

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA İLE BAŞKAN DEMİRTAŞ A TEŞEKKÜR ETTİ

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 27.05.2021 - 12:23, Güncelleme: 27.05.2021 - 12:23 1356+ kez okundu.
 

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA İLE BAŞKAN DEMİRTAŞ A TEŞEKKÜR ETTİ

GÖRÜNTÜLÜ ARAMA İLE BAŞKAN DEMİRTAŞ A TEŞEKKÜR ETTİ

Pandemi süresince  vefa destek ekibi hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz ulaşım desteğini  ilçe halkının yardımına sunan İlkadım Belediyesi'nin  bu hizmetlerden yararlanan Yıldız Kaya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı görüntülü arayarak teşekkürlerini iletti. Başkan Demirtaş, vatandaşların zor zamanında yanlarında olmayı önemsediklerini belirterek, “ilçe halkımızın dertlerine hızır gibi yetişiyoruz” dedi. İlkadım ilçesini fiziki açıdan sokak ve caddelerinde  yenileme çalışmaları ile bir yandan da sosyal alanlarda da en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen İlkadım  Belediyesi, Vefa Destek Ekibi ve Sağlık İşleri birimi ile vatandaşların yanında olduğunu somut olarak gözler önüne seriyor. Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokakta  ikamet eden kanser hastası olan Yıldız Kaya sokağa çıkma kısıtlaması süresince Onkoloji Hastanesindeki tedavisi  İlkadım Belediyesi’nin ücretsiz ulaşım hizmetler için Başkan Demirtaş’ı görüntülü arayarak teşekkür eden Yıldız Kaya’ya Başkan Demirtaş acil şifalar diledi. “Yardım elimizi halkımıza hissettiriyoruz” İlkadım’ın 61 mahallesinde  336,501 bin nüfusa hitap eden önemli çalışmalar yaptığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İnsanların hayatına dokunmaya çalışıyoruz. Özellikle kısıtlama nedeniyle evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi alilerimizin hizmetleriyle ilgili önemli çalışmalarımız var. Belki eşimizin, dostumuzun, komşumuzun sağlık sıkıntılarını birebir hissedemiyor olabiliriz ancak onların hastaneye ulaşımı, gıda, alışveriş ve ekmek yardımlarıyla destek oluyoruz” dedi. “Donanımlı hizmetleri halkımıza sunacağız” Vatandaşımızın zor zamanlarındaki sıkıntılarını aşıp bizzat memnuniyetlerini iletmesi , bizleri mutlu ediyor diyerek sözlerine ekleme yapan Başkan Demirtaş, ” Vatandaşlarımızın memnuniyetleri deyim yerindeyse, tüm yorgunluğumuzu alıyor. İlkadım Belediyesi olarak, görülen hizmetlerin ötesinde, sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın hayatına dokunmaya ve zor zamanlarında yanlarında olmaya çalışacağız. Bu böyleydi ve bundan sonra da artarak devam edecek” diyerek donanımlı bir ekiple hizmetlerinin süreceğini hatırlattı.
GÖRÜNTÜLÜ ARAMA İLE BAŞKAN DEMİRTAŞ A TEŞEKKÜR ETTİ

Pandemi süresince  vefa destek ekibi hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz ulaşım desteğini  ilçe halkının yardımına sunan İlkadım Belediyesi'nin  bu hizmetlerden yararlanan Yıldız Kaya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı görüntülü arayarak teşekkürlerini iletti. Başkan Demirtaş, vatandaşların zor zamanında yanlarında olmayı önemsediklerini belirterek, “ilçe halkımızın dertlerine hızır gibi yetişiyoruz” dedi.

İlkadım ilçesini fiziki açıdan sokak ve caddelerinde  yenileme çalışmaları ile bir yandan da sosyal alanlarda da en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen İlkadım  Belediyesi, Vefa Destek Ekibi ve Sağlık İşleri birimi ile vatandaşların yanında olduğunu somut olarak gözler önüne seriyor. Hürriyet Mahallesi Refahiye Sokakta  ikamet eden kanser hastası olan Yıldız Kaya sokağa çıkma kısıtlaması süresince Onkoloji Hastanesindeki tedavisi  İlkadım Belediyesi’nin ücretsiz ulaşım hizmetler için Başkan Demirtaş’ı görüntülü arayarak teşekkür eden Yıldız Kaya’ya Başkan Demirtaş acil şifalar diledi.

“Yardım elimizi halkımıza hissettiriyoruz”

İlkadım’ın 61 mahallesinde  336,501 bin nüfusa hitap eden önemli çalışmalar yaptığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

"İnsanların hayatına dokunmaya çalışıyoruz. Özellikle kısıtlama nedeniyle evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi alilerimizin hizmetleriyle ilgili önemli çalışmalarımız var. Belki eşimizin, dostumuzun, komşumuzun sağlık sıkıntılarını birebir hissedemiyor olabiliriz ancak onların hastaneye ulaşımı, gıda, alışveriş ve ekmek yardımlarıyla destek oluyoruz”

dedi.

“Donanımlı hizmetleri halkımıza sunacağız”

Vatandaşımızın zor zamanlarındaki sıkıntılarını aşıp bizzat memnuniyetlerini iletmesi , bizleri mutlu ediyor diyerek sözlerine ekleme yapan Başkan Demirtaş,

” Vatandaşlarımızın memnuniyetleri deyim yerindeyse, tüm yorgunluğumuzu alıyor. İlkadım Belediyesi olarak, görülen hizmetlerin ötesinde, sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın hayatına dokunmaya ve zor zamanlarında yanlarında olmaya çalışacağız. Bu böyleydi ve bundan sonra da artarak devam edecek”

diyerek donanımlı bir ekiple hizmetlerinin süreceğini hatırlattı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.