İBT WEB

Kosovadan Büyükşehire Ziyaret

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 29.05.2021 - 10:58, Güncelleme: 29.05.2021 - 10:58 1738+ kez okundu.
 

Kosovadan Büyükşehire Ziyaret

Kosovadan Büyükşehire Ziyaret

  Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkonsolos Suzan Novoberdaliu’yu makamda ağırladı.   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, programları kapsamında Manisa’ya ziyarette bulunan Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu’yu makamda ağırladı. Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Türkiye ve Kosova’nın tarihi açıdan birbirine olan bağının güçlü olduğunu belirterek, iki ülke arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının olduğunu, bu ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine inandığını söyledi. Başkanvekili Güzgülü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletirken, Manisa’nın tarihini ve kültürünü simgeleyen hediyeleri Başkonsolosa takdim etti. Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu ise Kosova’nın haritasını simgeleyen bir hediyeyi Başkanvekili Güzgülü’ne takdim etti. Ziyaret için teşekkürlerini ileten Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Manisa’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Kosovadan Büyükşehire Ziyaret

 

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkonsolos Suzan Novoberdaliu’yu makamda ağırladı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, programları kapsamında Manisa’ya ziyarette bulunan Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu’yu makamda ağırladı. Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Türkiye ve Kosova’nın tarihi açıdan birbirine olan bağının güçlü olduğunu belirterek, iki ülke arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının olduğunu, bu ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine inandığını söyledi. Başkanvekili Güzgülü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletirken, Manisa’nın tarihini ve kültürünü simgeleyen hediyeleri Başkonsolosa takdim etti. Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu ise Kosova’nın haritasını simgeleyen bir hediyeyi Başkanvekili Güzgülü’ne takdim etti. Ziyaret için teşekkürlerini ileten Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Manisa’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.