İBT WEB

Kozan Kurtuluş Bayramına Hazır

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 31.05.2021 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 17:36 1330+ kez okundu.
 

Kozan Kurtuluş Bayramına Hazır

Kozan Kurtuluş Bayramına Hazır

Kozan, Kurtuluş Bayramı’na Hazır          Bu yıl 101.yıl dönümü kutlanacak olan Kurtuluş Bayramı törenleri için Kozan Belediyesi’nin hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.   Kurtuluş törenleri için bir dizi etkinlik düzenleyen Kozan Belediyesi, milli mücadele Kahramanları için mevlit programı, şehrin muhtelif yerlerinde Mehteran ve bando ve  Atlı birlikleri gösterileri düzenleyecek.   31 Mayıs Pazartesi günü Milli Mücadele Kahramanları için mevlit programı,1 Haziran Salı günü şehrin muhtelif yerlerinde Mehteran gösterileri ile Atlı Birlikleri gösterileri Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda Mehteran ve havai fişek gösterileri düzenlenecek.   2 Haziran Çarşamba sabahı atılacak olan 7 pare top atışıyla birlikte tarihi Hoşkadem Camii önünde başlayacak temsili törenler Hürriyet Kızı’nın kurtarılması, camii önünde yapılacak törenler sonrasında ise Kozan Şehitliği’ne Kurtuluş Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bu yıl 101. yılını kutlayacağımız, güzel Kozan’ımızın düşman işgalinden kurtuluş törenlerinde hemşerilerimize bugünün tarihi önemini bir kez daha yaşatacağız, bu günlerle gurur duymalarını ve bugünü yaşamalarını istiyoruz. Kaymakamlığımız işbirliği ile yapacağımız kutlama etkinlikleri Kozan’ a yakışır olacaktır, çünkü Kozanlı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
Kozan Kurtuluş Bayramına Hazır

Kozan, Kurtuluş Bayramı’na Hazır

        

Bu yıl 101.yıl dönümü kutlanacak olan Kurtuluş Bayramı törenleri için Kozan Belediyesi’nin hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

 

Kurtuluş törenleri için bir dizi etkinlik düzenleyen Kozan Belediyesi, milli mücadele Kahramanları için mevlit programı, şehrin muhtelif yerlerinde Mehteran ve bando ve  Atlı birlikleri gösterileri düzenleyecek.

 

31 Mayıs Pazartesi günü Milli Mücadele Kahramanları için mevlit programı,1 Haziran Salı günü şehrin muhtelif yerlerinde Mehteran gösterileri ile Atlı Birlikleri gösterileri Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda Mehteran ve havai fişek gösterileri düzenlenecek.

 

2 Haziran Çarşamba sabahı atılacak olan 7 pare top atışıyla birlikte tarihi Hoşkadem Camii önünde başlayacak temsili törenler Hürriyet Kızı’nın kurtarılması, camii önünde yapılacak törenler sonrasında ise Kozan Şehitliği’ne Kurtuluş Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bu yıl 101. yılını kutlayacağımız, güzel Kozan’ımızın düşman işgalinden kurtuluş törenlerinde hemşerilerimize bugünün tarihi önemini bir kez daha yaşatacağız, bu günlerle gurur duymalarını ve bugünü yaşamalarını istiyoruz.

Kaymakamlığımız işbirliği ile yapacağımız kutlama etkinlikleri Kozan’ a yakışır olacaktır, çünkü Kozanlı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.