İBT WEB

Amerikadan geldi Model Fabrikaya hayran kaldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.06.2021 - 12:26, Güncelleme: 01.06.2021 - 12:26 1418+ kez okundu.
 

Amerikadan geldi Model Fabrikaya hayran kaldı

Amerikadan geldi Model Fabrikaya hayran kaldı

Amerika ve Türkiye'de yatırımları bulunan, Silikon Vadisi'nde proje çalışmalarına katılan Genç Girişimci Ahmet Yiğit Kazanç, MTOSB Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nin kente büyük katkıları olacağını kaydetti.   MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren baharat firmalarından Kadıoğlu Baharat ve Korikos Enerji AŞ. Yetkililerinden, Stanford Üniversitesi Enerji Mühendisliği ve İşletme Bölümü mezunu Ahmet Yiğit Kazanç, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ile bir araya gelerek Model Fabrika hakkında bilgiler aldı. Model Fabrika'nın sanayiciler ve genç girişimciler için büyük bir şans olduğunu belirten Kazanç, Amerika'da edindiği tecrübeleri ve bilgi birikimini MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile paylaştı.   Amerika'da girişimcilerin Model Fabrika gibi bir yerde eğitim alınması için çok yüksek ücretler ödediğini belirten Kazanç, "Mersin'de çok büyük bir potansiyel var. Dünya küçüldü ve artık Amerika'da girişimci olmak çok pahalı hale geldi. Girişim yaratmak için MTOSB'de bulunan Model Fabrika'da tüm imkânların mevcut olduğunu gördüm. Dolayısı ile girişimciler için geriye kalan tek şey insanların merakları dâhilinde projeler üzerinde çalışmalarıdır. Model Fabrika sanayicilerin kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir yer. Amerika'da Model Fabrika'nın sunduğu imkânları, eğitimleri alabilmek için insanlar çok ciddi paralar ödüyor. O yüzden Model Fabrika sanayicilerimiz ve gençlerimiz için büyük bir şanstır" dedi.
Amerikadan geldi Model Fabrikaya hayran kaldı

Amerika ve Türkiye'de yatırımları bulunan, Silikon Vadisi'nde proje çalışmalarına katılan Genç Girişimci Ahmet Yiğit Kazanç, MTOSB Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nin kente büyük katkıları olacağını kaydetti.

 

MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren baharat firmalarından Kadıoğlu Baharat ve Korikos Enerji AŞ. Yetkililerinden, Stanford Üniversitesi Enerji Mühendisliği ve İşletme Bölümü mezunu Ahmet Yiğit Kazanç, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ile bir araya gelerek Model Fabrika hakkında bilgiler aldı. Model Fabrika'nın sanayiciler ve genç girişimciler için büyük bir şans olduğunu belirten Kazanç, Amerika'da edindiği tecrübeleri ve bilgi birikimini MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile paylaştı.

 

Amerika'da girişimcilerin Model Fabrika gibi bir yerde eğitim alınması için çok yüksek ücretler ödediğini belirten Kazanç, "Mersin'de çok büyük bir potansiyel var. Dünya küçüldü ve artık Amerika'da girişimci olmak çok pahalı hale geldi. Girişim yaratmak için MTOSB'de bulunan Model Fabrika'da tüm imkânların mevcut olduğunu gördüm. Dolayısı ile girişimciler için geriye kalan tek şey insanların merakları dâhilinde projeler üzerinde çalışmalarıdır. Model Fabrika sanayicilerin kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir yer. Amerika'da Model Fabrika'nın sunduğu imkânları, eğitimleri alabilmek için insanlar çok ciddi paralar ödüyor. O yüzden Model Fabrika sanayicilerimiz ve gençlerimiz için büyük bir şanstır" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.