İBT WEB

Judocularımız Milli Formaya Odaklandı

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 09.06.2021 - 12:35, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:35 1636+ kez okundu.
 

Judocularımız Milli Formaya Odaklandı

Judocularımız Milli Formaya Odaklandı

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun judocuları, 28 Haziran – 03 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakaları öncesi hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Judo İl Temsilciliği’nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler ve Gençler ortak çalışma antrenmanı, 75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 115 sporcunun katıldığı antrenmanı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı da takip etti.   75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan judo antrenmanına Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Salihli Belediyespor, Balıkesir Bigadiç Spor Kulübü, Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları da katıldı. Antrenmanı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı, TJF Ege Bölge Sorumlusu Zafer Şişmanlar takip etti. Antrenman sonunda sporculara hediye takdimi gerçekleştirildi.   Gençler ve Ümitler Milli Takım Seçmesine Katılacaklar Manisa Büyükşehir Belediyespor judo branşı sporcularımız, 28 Haziran - 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakalarına katılacaklar.
Judocularımız Milli Formaya Odaklandı
Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun judocuları, 28 Haziran – 03 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakaları öncesi hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Judo İl Temsilciliği’nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler ve Gençler ortak çalışma antrenmanı, 75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 115 sporcunun katıldığı antrenmanı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı da takip etti.
 
75. Yıl Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılan judo antrenmanına Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Salihli Belediyespor, Balıkesir Bigadiç Spor Kulübü, Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları da katıldı. Antrenmanı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun ve Orhan Haşim Elmalı, TJF Ege Bölge Sorumlusu Zafer Şişmanlar takip etti. Antrenman sonunda sporculara hediye takdimi gerçekleştirildi.
 
Gençler ve Ümitler Milli Takım Seçmesine Katılacaklar
Manisa Büyükşehir Belediyespor judo branşı sporcularımız, 28 Haziran - 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Gençler ve Ümitler Milli Takım seçme müsabakalarına katılacaklar.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.