İBT WEB

Atasun Optik başarılı projeleriyle ödüle layık görüldü

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.06.2021 - 14:33, Güncelleme: 14.06.2021 - 14:33 1478+ kez okundu.
 

Atasun Optik başarılı projeleriyle ödüle layık görüldü

2021 Perakende Güneşi Ödülleri

 İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, hayata geçirdiği başarılı uygulamaları ödüllerle de taçlandırıyor. Bu yıl 20. yılını kutlayan Perakende Günleri kapsamında verilen Perakende Güneşi Ödülleri’nde Atasun Optik, “Mağazam”, “Tablet ile Dijital Ölçüm ve Cam Anlatım” projeleriyle ödüle layık görüldü.  Dijitalleşme konusundaki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın şu değerlendirmelerde bulundu: “Türkiye’de sektörün öncüleri arasında yer alan bir marka olarak, dijitalleşme projelerimize uzun süredir devam ediyoruz. Yenilikçi bakış açımızla geliştirdiğimiz bu projelerin ödüllendirilmesi de bizi ayrıca mutlu ediyor. Atasun Optik olarak müşterilerimize dokunduğumuz her noktada en üst seviyede, bütünleşik ve kişiye özel bir deneyim sunmayı dijitalleşme yolculuğumuzdaki ana hedefimiz olarak görüyor ve bu hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” Perakende Güneşi Ödülleri’nde başarıyı getiren projeler “Perakende Güneşi Ödülleri”nde ödül alan Atasun Optik’in başarılı uygulamaları, dijital gelişmeleri odağına alarak müşterilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu uygulamalardan “Tablet ile Dijital Ölçüm ve Cam Anlatım” projesi, Atasun Optik’lere gelen müşterilerin gözlük camları ile ilgili öğrenmeleri gereken bilgileri simülasyon yöntemiyle anlatma olanağı sağlıyor. Uygulama üzerinden odak ölçümü yaparak hizmet verimliliğini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan proje sayesinde, manuel ölçümde mümkün olmayan en düşük hata payıyla doğru ölçüm yapma imkanı yakalanıyor.  Aynı zamanda bu uygulama ile müşterilere kişiselleştirilmiş bir ürün de sunulmuş oluyor.  Projenin ikinci ayağı olan cam anlatım uygulaması sayesinde ise reçete numaralarına ve ölçüm değerlerine göre tavsiye edilen cam paketleri, çeşitli görsel ve uygulamalarla anlatılıyor. Böylece müşterilerin aldıkları ürünlerin özelliklerini daha iyi anlamalarını sağlamak hedefleniyor.   “Mağazam” uygulaması ile zaman/maliyet analizleri yapılarak saha ve merkez ekiplerinin süreç yönetim performanslarının optimize edilmesi sağlanıyor. Ayrıca her mağazanın formatına uygun olacak şekilde, sistem üzerinden ürün yerleşimi, ürün dağılımı ve pazarlama görselleri organize edilebiliyor.
2021 Perakende Güneşi Ödülleri

 İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik, hayata geçirdiği başarılı uygulamaları ödüllerle de taçlandırıyor. Bu yıl 20. yılını kutlayan Perakende Günleri kapsamında verilen Perakende Güneşi Ödülleri’nde Atasun Optik, “Mağazam”, “Tablet ile Dijital Ölçüm ve Cam Anlatım” projeleriyle ödüle layık görüldü.  Dijitalleşme konusundaki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten  Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın şu değerlendirmelerde bulundu: “Türkiye’de sektörün öncüleri arasında yer alan bir marka olarak, dijitalleşme projelerimize uzun süredir devam ediyoruz. Yenilikçi bakış açımızla geliştirdiğimiz bu projelerin ödüllendirilmesi de bizi ayrıca mutlu ediyor. Atasun Optik olarak müşterilerimize dokunduğumuz her noktada en üst seviyede, bütünleşik ve kişiye özel bir deneyim sunmayı dijitalleşme yolculuğumuzdaki ana hedefimiz olarak görüyor ve bu hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” Perakende Güneşi Ödülleri’nde başarıyı getiren projeler “Perakende Güneşi Ödülleri”nde ödül alan Atasun Optik’in başarılı uygulamaları, dijital gelişmeleri odağına alarak müşterilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu uygulamalardan “Tablet ile Dijital Ölçüm ve Cam Anlatım” projesi, Atasun Optik’lere gelen müşterilerin gözlük camları ile ilgili öğrenmeleri gereken bilgileri simülasyon yöntemiyle anlatma olanağı sağlıyor. Uygulama üzerinden odak ölçümü yaparak hizmet verimliliğini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan proje sayesinde, manuel ölçümde mümkün olmayan en düşük hata payıyla doğru ölçüm yapma imkanı yakalanıyor.  Aynı zamanda bu uygulama ile müşterilere kişiselleştirilmiş bir ürün de sunulmuş oluyor.  Projenin ikinci ayağı olan cam anlatım uygulaması sayesinde ise reçete numaralarına ve ölçüm değerlerine göre tavsiye edilen cam paketleri, çeşitli görsel ve uygulamalarla anlatılıyor. Böylece müşterilerin aldıkları ürünlerin özelliklerini daha iyi anlamalarını sağlamak hedefleniyor.   “Mağazam” uygulaması ile zaman/maliyet analizleri yapılarak saha ve merkez ekiplerinin süreç yönetim performanslarının optimize edilmesi sağlanıyor. Ayrıca her mağazanın formatına uygun olacak şekilde, sistem üzerinden ürün yerleşimi, ürün dağılımı ve pazarlama görselleri organize edilebiliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.