İBT WEB

DÖVER DE 7500 METRESİ TAMAMLANDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.06.2021 - 14:47, Güncelleme: 24.06.2021 - 14:47 1661+ kez okundu.
 

DÖVER DE 7500 METRESİ TAMAMLANDI

DÖVER DE 7500 METRESİ TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Defne ilçesi Döver Mahallesi’nde içme suyu şebekesi işlev görmeyen ve olmayan meskenler için altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Su kayıplarının önüne geçmek ve su iletiminin daha sistemli sağlanması adına kolları sıvayan HATSU Genel Müdürlüğü, Defne Döver Mahallesi’nde yeni içme suyu şebeke inşa ve abone bağlantısı çalışmalarını sürdürüyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan şebeke yerine toplamda yapılacak 7800 metre iyileştirme çalışmasının 7500 metresinin tamamlandığını ve 420 adet yeni abone bağlantısı yapıldığını açıklayan HATSU, su iletimi sağlanan su deposunda da onarım çalışması yapıldığını ve terfi merkezinin de tamamlandığını açıkladı. Şebeke iyileştirme çalışmalarının şebekelerden kaynaklı kaybını önlemede önemli rol üstlendiğini vurgulayan Genel Müdürlük, şebekelerin iyileştirilmesi adına proje üretim ve uygulama çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.
DÖVER DE 7500 METRESİ TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Defne ilçesi Döver Mahallesi’nde içme suyu şebekesi işlev görmeyen ve olmayan meskenler için altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Su kayıplarının önüne geçmek ve su iletiminin daha sistemli sağlanması adına kolları sıvayan HAT SU Genel Müdürlüğü, Defne Döver Mahallesi’nde yeni içme suyu şebeke inşa ve abone bağlantısı çalışmalarını sürdürüyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan şebeke yerine toplamda yapılacak 7800 metre iyileştirme çalışmasının 7500 metresinin tamamlandığını ve 420 adet yeni abone bağlantısı yapıldığını açıklayan HATSU, su iletimi sağlanan su deposunda da onarım çalışması yapıldığını ve terfi merkezinin de tamamlandığını açıkladı. Şebeke iyileştirme çalışmalarının şebekelerden kaynaklı kaybını önlemede önemli rol üstlendiğini vurgulayan Genel Müdürlük, şebekelerin iyileştirilmesi adına proje üretim ve uygulama çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.