İBT WEB

Dolunay eşsiz görüntülerle kendini gösterdi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.06.2021 - 10:40, Güncelleme: 25.06.2021 - 10:40 1540+ kez okundu.
 

Dolunay eşsiz görüntülerle kendini gösterdi

Dolunay eşsiz görüntülerle kendini gösterdi

Akşam saatlerinde görülen dolunay izleyenleri kendisine hayran bırakırken, manzarayı görenler bol bol fotoğraf çekti. Ay'ın Güneş'e göre Dünya'nın ters tarafında kaldığı evresi olan Dolunay, eşsiz manzaralara sahne oldu. Dolunay; İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Aydın ve Kars'ta objektiflere yansıdı.İstanbul'da dolunay, Süleymaniye Camisi, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Beyazıt Yangın Kulesi ve Beyazıt Camisi ile güzel görüntü oluşturdu. 
Dolunay eşsiz görüntülerle kendini gösterdi

Akşam saatlerinde görülen ay " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">dolun ay izleyenleri kendisine hayran bırakırken, manzarayı görenler bol bol fotoğraf çekti. Ay'ın Güneş'e göre Dünya'nın ters tarafında kaldığı evresi olan Dolunay, eşsiz manzaralara sahne oldu. Dolunay; İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Aydın ve Kars'ta objektiflere yansıdı.İstanbul'da dolunay, Süleymaniye Camisi, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Beyazıt Yangın Kulesi ve Beyazıt Camisi ile güzel görüntü oluşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.