İBT WEB

Filede Çifte Final Heyecanı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.06.2021 - 22:47, Güncelleme: 25.06.2021 - 22:47 1430+ kez okundu.
 

Filede Çifte Final Heyecanı

Yıldız Voleybol takımı Valilik Turnuvası nda karşılaştığı Akhisar Belediyespor u 3 0 mağlup ederek finale kaldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Voleybol takımı, Valilik Turnuvası’nda karşılaştığı Akhisar Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek finale kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yıldız kız takımının ardından küçük kız takımının da finale yükselmesi sevinç yarattı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Valilik Turnuvası kapsamında Atatürk Spor Salonu’nda Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk seti 25- 19, ikinci seti 25-18 ve üçüncü seti 25-20 Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlükleri ile geçildi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla finale yükselmeyi garantiledi. Pazartesi Günü Final Maçı Var Valilik Turnuvası küçük kızlar voleybol şampiyonası finali Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Ataspor arasında oynanacak. 28 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’da iki ekip Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.  
Yıldız Voleybol takımı Valilik Turnuvası nda karşılaştığı Akhisar Belediyespor u 3 0 mağlup ederek finale kaldı


Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Voleybol takımı, Valilik Turnuvası’nda karşılaştığı Akhisar Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek finale kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yıldız kız takımının ardından küçük kız takımının da finale yükselmesi sevinç yarattı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Valilik Turnuvası kapsamında Atatürk Spor Salonu’nda Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk seti 25- 19, ikinci seti 25-18 ve üçüncü seti 25-20 Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlükleri ile geçildi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla finale yükselmeyi garantiledi.
Pazartesi Günü Final Maçı Var Valilik Turnuvası küçük kızlar voleybol şampiyonası finali Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Ataspor arasında oynanacak. 28 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’da iki ekip Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.