İBT WEB

Bursa’da kadınlar madde bağımlılığına dikkat çekmek için sahaya çıktı

Sağlık (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.06.2021 - 14:32, Güncelleme: 26.06.2021 - 14:41 1675+ kez okundu.
 

Bursa’da kadınlar madde bağımlılığına dikkat çekmek için sahaya çıktı

Bursa’da kadınlar madde bağımlılığına dikkat çekmek için sahaya çıktı

Bursa’da uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla kadınlar yeşil sahaya çıktı. Zaferspor Kulübü Tesisleri’nde yapılan etkinlikte, anneler sahaya "Sağlıklı bir gelecek için spora evet, uyuşturucuya hayır" yazılı pankartla çıktı. Aile Meclisi Derneği (AİLEMDER) Başkanı Şerafettin Torun, uyuşturucuyla mücadele ettiklerini, bağımlıları ikna edip tedavi olmaları, gençlerin uyuşturucu tuzağına kapılmaması için çalışmalar yürüttükleri ifade ederek, “Bugün ’Spora evet, uyuşturucuya hayır’ dedik. Bağımlı anneleriyle, Zaferspor’un futbolcularıyla gençleri spora davet ettik. Onlar halı sahalara gelirse sokaklar, onları yutmaz. Annelere sesleniyorum, gençleri, çocukları spora verin ve takibini yapın ki çocuklar sokaklarda harcanmasın” dedi. Sevim Satılmış da oğlunun uyuşturucudan kurtulması için mücadele ettiğini, çok zor dönemler yaşadığını dile getirdi. Hastanede tedavi gören oğlunun ilaç tedavisine devam ettiğinin altını çizen Satılmış, "Ben maddi manevi tüm desteği sağlamaya çalışıyorum. Hiç kimse pes etmesin. Sabırla, azimle, istikrarla mücadelemize devam edeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Etkinlikte emeği geçenlere de plaket takdim edildi.
Bursa’da kadınlar madde bağımlılığına dikkat çekmek için sahaya çıktı

Bursa’da uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla kadınlar yeşil sahaya çıktı.
Zaferspor Kulübü Tesisleri’nde yapılan etkinlikte, anneler sahaya "Sağlıklı bir gelecek için spora evet, uyuşturucuya hayır" yazılı pankartla çıktı. Aile Meclisi Derneği (AİLEMDER) Başkanı Şerafettin Torun, uyuşturucuyla mücadele ettiklerini, bağımlıları ikna edip tedavi olmaları, gençlerin uyuşturucu tuzağına kapılmaması için çalışmalar yürüttükleri ifade ederek, “Bugün ’Spora evet, uyuşturucuya hayır’ dedik. Bağımlı anneleriyle, Zaferspor’un futbolcularıyla gençleri spora davet ettik. Onlar halı sahalara gelirse sokaklar, onları yutmaz. Annelere sesleniyorum, gençleri, çocukları spora verin ve takibini yapın ki çocuklar sokaklarda harcanmasın” dedi.
Sevim Satılmış da oğlunun uyuşturucudan kurtulması için mücadele ettiğini, çok zor dönemler yaşadığını dile getirdi. Hastanede tedavi gören oğlunun ilaç tedavisine devam ettiğinin altını çizen Satılmış, "Ben maddi manevi tüm desteği sağlamaya çalışıyorum. Hiç kimse pes etmesin. Sabırla, azimle, istikrarla mücadelemize devam edeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte emeği geçenlere de plaket takdim edildi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.