İBT WEB

ÖMER KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 28.06.2021 - 09:39, Güncelleme: 28.06.2021 - 09:39 1541+ kez okundu.
 

ÖMER KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

ÖMER KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. Kurnaz ile birlikte Kurtuluş Aydos ve Mustafa Dönmez, TÜED Tarsus Şube başkanlığı için yarıştı. Aşiyan 1 Düğün salonunda yapılan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi. 23 bin cıvarında üyesi bulunan TÜED Tarsus Şubesinin genel kuruluna katılanlar her üç adaya oy kullandı. Ömer Kurnaz 833 oy , Kurtuluş Aydos 112 oy, Mustafa Dönmez 433 oy aldı.
ÖMER KURNAZ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. Kurnaz ile birlikte Kurtuluş Aydos ve Mustafa Dönmez, TÜED Tarsus Şube başkanlığı için yarıştı. Aşiyan 1 Düğün salonunda yapılan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi. 23 bin cıvarında üyesi bulunan TÜED Tarsus Şubesinin genel kuruluna katılanlar her üç adaya oy kullandı.  Ömer Kurnaz 833 oy , Kurtuluş Aydos 112 oy, Mustafa Dönmez 433 oy aldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.