İBT WEB

Köy yollarında güvenli ve konforlu ulaşım

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.06.2021 - 11:24, Güncelleme: 29.06.2021 - 11:24 1569+ kez okundu.
 

Köy yollarında güvenli ve konforlu ulaşım

İzmit Mecidiye ve Kandıra Yağcılar Köylerinde v kanal imalatları yapıldı

Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde cadde ve bulvarlarda olduğu gibi köy yollarında da güven ve konforu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. İzmit İlçesi Gedikli Köyü yolunda taş duvar imalatı yapan Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde biri 80 metre diğeri 40 metre uzunluğunda iki adet taş duvar yapıyor. Yolda oluşabilecek heyelana karşı yapılan taş duvar, olası bir toprak kaymasını engelleyerek yol güvenliğini sağlayacak. KÖY YOLLARINDA V KANAL YAPILDI Büyükşehir Belediyesi tarafından köylerin ulaşımı için yol konforu ve güvenliği arttırıcı üst apı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda 400 metre uzunluğundaki Mecidiye Köyü ana yolunda v kanal yapıldı. Kandıra Yağcılar Köyü yolunda da v kanal çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yağmur suyunu tahliye ederek yolda su birikintisi oluşumunu engellemeyi amaçlıyor. V kanalların yapımı ile köy yolları daha güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor.  
İzmit Mecidiye ve Kandıra Yağcılar Köylerinde v kanal imalatları yapıldı


Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde cadde ve bulvarlarda olduğu gibi köy yollarında da güven ve konforu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. İzmit İlçesi Gedikli Köyü yolunda taş duvar imalatı yapan Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde biri 80 metre diğeri 40 metre uzunluğunda iki adet taş duvar yapıyor. Yolda oluşabilecek heyelana karşı yapılan taş duvar, olası bir toprak kaymasını engelleyerek yol güvenliğini sağlayacak. KÖY YOLLARINDA V KANAL YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından köylerin ulaşımı için yol konforu ve güvenliği arttırıcı üst apı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda 400 metre uzunluğundaki Mecidiye Köyü ana yolunda v kanal yapıldı. Kandıra Yağcılar Köyü yolunda da v kanal çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yağmur suyunu tahliye ederek
yolda su birikintisi oluşumunu engellemeyi amaçlıyor. V kanalların yapımı ile köy yolları daha güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor.
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.