İBT WEB

Sosyal tesiste çalışmalar tam gaz ilerliyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.06.2021 - 12:11, Güncelleme: 29.06.2021 - 12:11 1482+ kez okundu.
 

Sosyal tesiste çalışmalar tam gaz ilerliyor

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi nin ikincisinin inşasına Gebze de başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi ile sosyal yaşamında problem yaşayan gençlere yönelik pek çok farklı branşta eğitim veriliyor. Gençlere verilen bu eğitim ve sosyal imkanların şehrin geneline yayılmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi İzmit’in ardından Gebze’ye de yeni bir Beyaz Kalpler Merkezi inşa ediyor. HAFRİYAT KAZISI YAPILIYOR Proje kapsamında Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkezin inşasının gerçekleştireceği arazi de hafriyat kazısı gerçekleştiriyor. Daha önce fore kazık imalatlarının gerçekleştirildiği alanda önümüzdeki günlerde binanın temeli atılacak. ATÖLYELER GENÇLERİN HİZMETİNDE OLACAK İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Merkezi, toplam kapalı alan bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje, bodrum kat, zemin kat ve 1 kat şeklimde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacakken zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.  
Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi nin ikincisinin inşasına Gebze de başlandı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi ile sosyal yaşamında problem yaşayan gençlere yönelik pek çok farklı branşta eğitim veriliyor. Gençlere verilen bu eğitim ve sosyal imkanların şehrin geneline yayılmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi İzmit’in ardından Gebze’ye de yeni bir Beyaz Kalpler Merkezi inşa ediyor. HAFRİYAT KAZISI YAPILIYOR Proje kapsamında Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkezin inşasının gerçekleştireceği arazi de hafriyat kazısı gerçekleştiriyor. Daha önce fore kazık imalatlarının gerçekleştirildiği alanda önümüzdeki günlerde binanın temeli atılacak. ATÖLYELER GENÇLERİN HİZMETİNDE OLACAK İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Merkezi, toplam kapalı alan bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje, bodrum kat, zemin kat ve 1 kat şeklimde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak
ve teknik hacimler olacakken zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.