İBT WEB

AŞILAMAYA KOZAN BELEDİYESİ DE KATILDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.06.2021 - 12:41, Güncelleme: 29.06.2021 - 12:41 1565+ kez okundu.
 

AŞILAMAYA KOZAN BELEDİYESİ DE KATILDI

Kozan İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgınına karşı Kozan Belediyesi çalışanlarına aşı uygulaması gerçekleştirdi

Kozan İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınına karşı Kozan Belediyesi çalışanlarına aşı uygulaması gerçekleştirdi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız" dedi. Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kozan Belediyesi’nde çalışanlara ilk doz aşıları yapıldı. Belediye Meclis salonunda yapılan aşılama çalışmasına çalışanlar ilgi gösterdi. Aşılama çalışması hakkında açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan , "Bakanlığımız 81 ilde çok hızlı bir şekilde aşılama kampanyası başlattı. İlçemizde de bu kampanya devam ediyor. Bugünde belediyemizde çalışan işçi ve memur kardeşlerimiz aşı oluyor. Ülkemizde aşılama hızla bir şekilde ilerliyor. Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız. Bunu Dünya Sağlık örgütü de kabul etti. Bizde buna inanıyor ve belediye personeli olarak aşımızı yaptırıyoruz” diye konuştu.  
Kozan İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgınına karşı Kozan Belediyesi çalışanlarına aşı uygulaması gerçekleştirdi


Kozan İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınına karşı Kozan Belediyesi çalışanlarına aşı uygulaması gerçekleştirdi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız" dedi. Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kozan Belediyesi’nde çalışanlara ilk doz aşıları yapıldı.
Belediye Meclis salonunda yapılan aşılama çalışmasına çalışanlar ilgi gösterdi. Aşılama çalışması hakkında açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan , "Bakanlığımız 81 ilde çok hızlı bir şekilde aşılama kampanyası başlattı. İlçemizde de bu kampanya devam ediyor. Bugünde belediyemizde çalışan işçi ve memur kardeşlerimiz aşı oluyor. Ülkemizde aşılama hızla bir şekilde ilerliyor. Bu sıkıntılı günlerimizi ancak aşılama ile atlatacağız. Bunu Dünya Sağlık örgütü de kabul etti. Bizde buna inanıyor ve belediye personeli olarak aşımızı yaptırıyoruz” diye konuştu.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.