İBT WEB

Minik pastacılar bu yaz MSA mutfağında yetişecek!

30.06.2021 - 14:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 14:06 1851+ kez okundu.
 

Minik pastacılar bu yaz MSA mutfağında yetişecek!

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi Mutfak Sanatları Akademisi, Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz programıyla temmuz ayını 9-14 yaş aralığındaki minikler için lezzet şölenine dönüştürüyor.

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi Mutfak Sanatları Akademisi, Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz programıyla temmuz ayını 9-14 yaş aralığındaki minikler için lezzet şölenine dönüştürüyor. Minik mutfak severlerin pasta aşkına Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz eğitimiyle karşılık verecek olan MSA’da 05 - 09 Temmuz tarihleri arasında sezonun en keyifli 5 gününü  geçirmeye hazır olun! Tatlılık seviyesinin çok yüksek olduğu bir eğitim…  Evinizin en şeker mutfak meraklıları, lezzetli ve bir o kadar da tatlı pastalarla “Tatilin Okulu Pastacılık”ta buluşuyor. 9-14 yaş aralığındaki çocuklarınız bu eğitimden sonra kurabiyeden çikolataya hatta kendi doğum günü pastalarının yapımına kadar pastacılığa dair her şeyi öğrenecek, eve geleceğin pasta şefi olarak dönecek! 
Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi Mutfak Sanatları Akademisi, Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz programıyla temmuz ayını 9-14 yaş aralığındaki minikler için lezzet şölenine dönüştürüyor.

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi Mutfak Sanatları Akademisi, Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz programıyla temmuz ayını 9-14 yaş aralığındaki minikler için lezzet şölenine dönüştürüyor. Minik mutfak severlerin pasta aşkına Tatilin Okulu Pastacılık – Yaz eğitimiyle karşılık verecek olan MSA’da 05 - 09 Temmuz tarihleri arasında sezonun en keyifli 5 gününü  geçirmeye hazır olun!

Tatlılık seviyesinin çok yüksek olduğu bir eğitim…  Evinizin en şeker mutfak meraklıları, lezzetli ve bir o kadar da tatlı pastalarla “Tatilin Okulu Pastacılık”ta buluşuyor. 9-14 yaş aralığındaki çocuklarınız bu eğitimden sonra kurabiyeden çikolataya hatta kendi doğum günü pastalarının yapımına kadar pastacılığa dair her şeyi öğrenecek, eve geleceğin pasta şefi olarak dönecek! 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.