İBT WEB

Büyükşehir Sporcusu İsmail Kılık Demirkazık Zirvesinde

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.09.2021 - 09:21, Güncelleme: 03.09.2021 - 09:21 1692+ kez okundu.
 

Büyükşehir Sporcusu İsmail Kılık Demirkazık Zirvesinde

Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı sporcumuz İsmail Kılık Niğde ili sınırları içinde yer alan Demirkazık ın zirvesine başarılı bir tırmanış gerçekleştirdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı sporcumuz İsmail Kılık, Niğde ili sınırları içinde yer alan Aladağlar’ın 3756 metre yüksekliğindeki en yüksek zirvesi olan Demirkazık zirvesine başarılı bir tırmanış gerçekleştirdi. Demirkazık tırmanışı için Niğde ili Aladağlar bölgesinde Çukurbağ köyünden hareket eden sporcumuz İsmail Kılık, yaklaşık 10-12 saat süren faaliyet sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyespor bayrağını zirvede dalgalandırdı. Tırmanış hakkında bilgi veren Dağcılık Takımı Antrenörümüz Cengiz Erdener, Demirkazık tırmanışının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak kulüp flamamızı 3756 metre yüksekliğindeki Demirkazık zirvesinde dalgalandırdık. Dağcılık takımı olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı sporcumuz İsmail Kılık Niğde ili sınırları içinde yer alan Demirkazık ın zirvesine başarılı bir tırmanış gerçekleştirdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı sporcumuz İsmail Kılık, Niğde ili sınırları içinde yer alan Aladağlar’ın 3756 metre yüksekliğindeki en yüksek zirvesi olan Demirkazık zirvesine başarılı bir tırmanış gerçekleştirdi. Demirkazık tırmanışı için Niğde ili Aladağlar bölgesinde Çukurbağ köyünden hareket eden sporcumuz İsmail Kılık, yaklaşık 10-12 saat süren faaliyet sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyespor bayrağını zirvede dalgalandırdı. Tırmanış hakkında bilgi veren Dağcılık Takımı Antrenörümüz Cengiz Erdener, Demirkazık tırmanışının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak kulüp flamamızı 3756 metre yüksekliğindeki Demirkazık zirvesinde dalgalandırdık. Dağcılık takımı olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.