İBT WEB

Başkan Demir Tüm altyapı problemlerini çözeceğiz

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.09.2021 - 09:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 09:25 2136+ kez okundu.
 

Başkan Demir Tüm altyapı problemlerini çözeceğiz

Başkan Demir Tüm altyapı problemlerini çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, meclisin eylül ayı açılış toplantısında trafik ve altyapı projelerine değindi. “Samsun trafiğini rahatlatacak çalışmalarımız sürüyor. İlçebelediyelerimizle de müşterek çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki senenin sonuna kadar tüm altyapı problemlerini çözmüş olacağız” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı açılış toplantısı bugün yapıldı. 41 gündem maddesiningörüşüldüğü mecliste konuşan Başkan Mustafa Demir, Havza ilçesine yapılan otoparkın ihtiyaca göre yapıldığını belirtti. Bölgede araç trafiğiyle ilgili tüm sayımların yapıldığını belirten Başkan Demir, “Orada ihtiyaca göre otopark yapımına karar verildi. Üst katında mahalle minibüslerinin de yolcuindirme bindirme alanı yapılması söz konusu” dedi. İncesu, Çatalçam, Altınkum ve Taflan’da yıllardır bekleyen altyapı yatırımlarını bu yıl bitireceklerininaltını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi: “Buraların imar planlamaları belde belediyesi döneminde yapılmıştı. Eksiklikleri tamamlıyoruz ve halkımızdan ayrı bir bedel almıyoruz. Fen işlerimiz de ana arterlerde sathi kaplama yol çalışmalarına gelecek sene başlayacaktı. Ancak programı erkene aldık ve bu sene başlandı. Bunun yanında Bafra yolundaki altyapı çalışmalarını da 2022 yılı için planlamıştık ama bu sene başladık. Dolayısıyla tüm programlarımızın önünde gidiyoruz.” İlkadım ilçesindeki belli bulvarlarda da yapım faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Başkan Demir, “Toybelen bölgesinde de inşaat faaliyetlerimiz başladı. Alaçam Bulvarı üzerinde de çalışmalarımız sürüyor. Toybelen-Kamalı arasındaki imar yolu açma hazırlıkları yapıyoruz. Bir de köprü projemiz var. Onu hazırlıyoruz. Dolayısıyla Samsun trafiğini rahatlatacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. Tekkeköy’de ciddi yatırımlarının olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, “23 Nisan Bulvarı’nda köprü ve altyapı projeleri var, şuan bekliyor. Bunları da dönemimiz içinde tamamlamayı planlıyoruz. Alaçam Belediyesi ile müşterek çalışma içindeyiz. Oradaki yatırım çalışmalarına 10 gün içinde başlıyoruz. Sanayi bölgelerimizdeki yağmur suyu probleminin çözümüyle ilgili SASKİ ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah önümüzdeki senenin sonuna kadar tüm altyapı problemlerini çözmüş olacağız. Biten yerlerde de Fen İşlerimiz üst yapılarını yapıyor” ifadelerini kullandı.  
Başkan Demir Tüm altyapı problemlerini çözeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, meclisin eylül ayı açılış toplantısında trafik ve altyapı projelerine değindi. “Samsun trafiğini rahatlatacak çalışmalarımız sürüyor. İlçebelediyelerimizle de müşterek çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki senenin sonuna kadar tüm altyapı problemlerini çözmüş olacağız” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı açılış toplantısı bugün yapıldı. 41 gündem maddesiningörüşüldüğü mecliste konuşan Başkan Mustafa Demir, Havza ilçesine yapılan otoparkın ihtiyaca göre yapıldığını belirtti. Bölgede araç trafiğiyle ilgili tüm sayımların yapıldığını belirten Başkan Demir, “Orada ihtiyaca göre otopark yapımına karar verildi. Üst katında mahalle minibüslerinin de yolcuindirme bindirme alanı yapılması söz konusu” dedi. İncesu, Çatalçam, Altınkum ve Taflan’da yıllardır bekleyen altyapı yatırımlarını bu yıl bitireceklerininaltını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi: “Buraların imar planlamaları belde belediyesi döneminde yapılmıştı. Eksiklikleri tamamlıyoruz ve halkımızdan ayrı bir bedel almıyoruz. Fen işlerimiz de ana arterlerde sathi kaplama yol çalışmalarına gelecek sene başlayacaktı. Ancak programı erkene aldık ve bu sene başlandı. Bunun yanında Bafra yolundaki altyapı çalışmalarını da 2022 yılı için planlamıştık ama bu sene başladık. Dolayısıyla tüm programlarımızın önünde gidiyoruz.” İlkadım ilçesindeki belli bulvarlarda da yapım faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Başkan Demir, “Toybelen bölgesinde de inşaat faaliyetlerimiz başladı. Alaçam Bulvarı üzerinde de çalışmalarımız sürüyor. Toybelen-Kamalı arasındaki imar yolu açma hazırlıkları yapıyoruz. Bir de köprü projemiz var. Onu hazırlıyoruz. Dolayısıyla Samsun trafiğini rahatlatacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz”
diye konuştu. Tekkeköy’de ciddi yatırımlarının olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, “23 Nisan Bulvarı’nda köprü ve altyapı projeleri var, şuan bekliyor. Bunları da dönemimiz içinde tamamlamayı planlıyoruz. Alaçam Belediyesi ile müşterek çalışma içindeyiz. Oradaki yatırım çalışmalarına 10 gün içinde başlıyoruz. Sanayi bölgelerimizdeki yağmur suyu probleminin çözümüyle ilgili SASKİ ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah önümüzdeki senenin sonuna kadar tüm altyapı problemlerini çözmüş olacağız. Biten yerlerde de Fen İşlerimiz üst yapılarını yapıyor” ifadelerini kullandı.
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.