İBT WEB

SEYHAN BELEDİYESİ HALKIN REFAHI İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.09.2021 - 12:41, Güncelleme: 13.09.2021 - 12:41 1660+ kez okundu.
 

SEYHAN BELEDİYESİ HALKIN REFAHI İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE ÜRETİMİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SEYHAN HALK PAZARIN DA

“Üreten belediyecilik” anlayışını yaşama geçiren Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, boya, oyuncak, kompost gübre, işçi kıyafetlerinden sonra, sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temizlik ürünlerini üretip, Seyhan Halk Pazarı’nda ekonomik fiyatlarla halka sundu. Temizlik ürünlerinin ev ekonomisinde önemli bir miktar tuttuğunu dile getiren Başkan Akay, “Ürettiğimiz kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerini vatandaşlarımıza ulaştırıp, onların tasarruf etmesini sağlayarak, ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. SEYHAN’DA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ BAŞLADI Yaşamın her alanında üreten belediyecilik anlayışını yaşama geçiren Başkan Akay, ilkleri yaşama geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl belediyenin boya ihtiyacını karşılamak üzere boya atölyesini, belediyenin sorumluluk alanındaki park ve bahçelerde kullanılmak üzere kompost gübre tesisini, belediye çalışanlarının kıyafetlerini dikmek üzere Dikimevi’ni yaşama geçiren Başkan Akay, bu kez yeni kurdurduğu atölyede günlük yaşamın her alanında kullanılan temizlik ürünlerini üretilmesini sağladı. “SEYHAN” MARKASIYLA SEYHAN HALK PAZARI’NDA Farklı boyutlardaki ambalajlarda alternatif kokularla üretilen sıvı sabun, normal ve ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, elde yıkama için bulaşık deterjanı, genel temizlik sıvısı ve  yumuşatıcı “Seyhan” markasıyla Yeşilyurt Çok Amaçlı Tesis içerisinde faaliyete giren Seyhan Halk Pazarı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu. UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜNLERLE AİLE BÜTÇESİNE KATKI Temizlik ürünlerinin toplum sağlığı için olmazsa olmaz ürünler arasında yer aldığını aktaran Başkan Akay, pandemi nedeniyle temizlik ürünlerinin daha da önemli hale geldiğini kaydetti. Akay, “Pandemiyle mücadelenin en önemli unsurlarından biri temizlik ve hijyen. Temizlik ürünleri aile bütçesinde önemli bir miktar tutuyor. Yoksulların yoğun olduğu bir kentte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerine erişimini sağlamak, tasarruf ederek aile bütçelerine katkıda bulunup yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu. “SEYHANLININ REFAHI İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” İleriki süreçte üretilen ürün çeşidini artırıp ahşap temizleyici, arap sabunu, bulaşık ve çamaşır makinesi deterjanı da üretmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Akay, “Amacımız Seyhan’da yaşayan yurttaşlarımızın daha mutlu, refah, huzurlu bir yaşam sürmesi. Bunun için üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Çünkü Seyhanlı her şeyin en iyisini layık” ifadelerini kullandı.   
BELEDİYE ÜRETİMİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SEYHAN HALK PAZARIN DA

Üreten belediyecilik” anlayışını yaşama geçiren Akay " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, boya, oyuncak, kompost gübre, işçi kıyafetlerinden sonra, sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temizlik ürünlerini üretip, Seyhan Halk Pazarı’nda ekonomik fiyatlarla halka sundu. Temizlik ürünlerinin ev ekonomisinde önemli bir miktar tuttuğunu dile getiren Başkan Akay, “Ürettiğimiz kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerini vatandaşlarımıza ulaştırıp, onların tasarruf etmesini sağlayarak, ev ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. SEYHAN’DA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ BAŞLADI Yaşamın her alanında üreten belediyecilik anlayışını yaşama geçiren Başkan Akay, ilkleri yaşama geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl belediyenin boya ihtiyacını karşılamak üzere boya atölyesini, belediyenin sorumluluk alanındaki park ve bahçelerde kullanılmak üzere kompost gübre tesisini, belediye çalışanlarının kıyafetlerini dikmek üzere Dikimevi’ni yaşama geçiren Başkan Akay, bu kez yeni kurdurduğu atölyede günlük yaşamın her alanında kullanılan temizlik ürünlerini üretilmesini sağladı. “SEYHAN” MARKASIYLA SEYHAN HALK PAZARI’NDA Farklı boyutlardaki ambalajlarda alternatif kokularla üretilen sıvı sabun, normal ve ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, elde yıkama için bulaşık deterjanı, genel temizlik sıvısı ve  yumuşatıcı “Seyhan” markasıyla Yeşilyurt Çok Amaçlı Tesis içerisinde faaliyete giren Seyhan Halk Pazarı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu. UCUZ VE KALİTELİ ÜRÜNLERLE AİLE BÜTÇESİNE KATKI Temizlik ürünlerinin toplum sağlığı için olmazsa olmaz ürünler arasında yer aldığını aktaran Başkan Akay, pandemi nedeniyle temizlik ürünlerinin daha da önemli hale geldiğini kaydetti. Akay, “Pandemiyle mücadelenin en önemli unsurlarından biri temizlik ve hijyen. Temizlik ürünleri aile bütçesinde önemli bir miktar tutuyor. Yoksulların yoğun olduğu bir kentte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerine erişimini sağlamak, tasarruf ederek aile bütçelerine katkıda bulunup yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu. “SEYHANLININ REFAHI İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” İleriki süreçte üretilen ürün çeşidini artırıp ahşap temizleyici, arap sabunu, bulaşık ve çamaşır makinesi deterjanı da üretmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Akay, “Amacımız Seyhan’da yaşayan yurttaşlarımızın daha mutlu, refah, huzurlu bir yaşam sürmesi. Bunun için üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Çünkü Seyhanlı her şeyin en iyisini layık” ifadelerini kullandı. 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.