İBT WEB

Bilek Güreşinde Dereceye giren sporculardan Başkan Özgan a ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.09.2021 - 09:10, Güncelleme: 15.09.2021 - 09:10 1714+ kez okundu.
 

Bilek Güreşinde Dereceye giren sporculardan Başkan Özgan a ziyaret

Başkan Özgan sporcuları altı ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi

Bilek Güreşinde Dereceye giren sporculardan Başkan Özgan’a ziyaret 10-14 Ağustos tarihlerinde Tokat’ta yapılan Bilek Güreşi Milli takım seçmelerinde Sağ kol Türkiye 1.,Sol kol Türkiye 2 Olan Denizcan Uçar,Sağ kol Türkiye 2.olan İlhan Kızıltepe ve 2019 yılı Avrupa şampiyonasında Avrupa 3.olan Enescan Gezici ile birlikte Kozan Gençlik Spor ve izcilik kulübü başkanı Oğuz Cengiz Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti.Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın sporcuları altın ile ödüllendirirken yaptığı açıklamada “1Sporcularımız ile gurur duyuyoruz. İlçemizin ismini duyurdukları için sporcularımıza teşekkür ediyorum, Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.Başkan Özgan sporcuları altı ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.  
Başkan Özgan sporcuları altı ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi


Bilek Güreşinde Dereceye giren sporculardan Başkan Özgan’a ziyaret 10-14 Ağustos tarihlerinde Tokat’ta yapılan Bilek Güreşi Milli takım seçmelerinde Sağ kol Türkiye
1.,Sol kol Türkiye 2 Olan Denizcan Uçar,Sağ kol Türkiye 2.olan İlhan Kızıltepe ve 2019 yılı Avrupa şampiyonasında Avrupa 3.olan Enescan Gezici ile birlikte Kozan Gençlik Spor ve izcilik kulübü başkanı Oğuz Cengiz Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın sporcuları altın ile ödüllendirirken yaptığı açıklamada “1Sporcularımız ile gurur duyuyoruz. İlçemizin ismini duyurdukları için sporcularımıza teşekkür ediyorum, Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.Başkan Özgan sporcuları altı ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.