İBT WEB

ORDU DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.09.2021 - 11:18, Güncelleme: 20.09.2021 - 11:18 1648+ kez okundu.
 

ORDU DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

ORDU DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Devlet Hastanesinde çalışan hekim, hemşire, sağlık personeli, idari ve diğer personellere yönelik Yangın Güvenliği ve Güvenli Yaşam semineri düzenlendi. OBİTEM (Ordu Büyükşehir İtfaiye Eğitim Merkezi) eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen seminerde, hastanede yangın güvenliği yönünden alınması gereken önlemler anlatılırken yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri katılımcılara aktarıldı. EĞİTİM SONRASI TAHLİYE VE TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kurumda yapılması gereken acil durum planları ve yangın güvenlik önlemleri kapsamında oluşturulan ekiplerin görevlerinin de anlatıldığı eğitimin sonunda gerçekleşen tatbikat ile eğitime katılan personele yangın anında tahliye, yangına ilk müdahale, yangın söndürme maddelerinin doğru kullanımı, LPG ve doğalgaz yangınlarına nasıl müdahale edileceği de uygulamalı olarak gösterildi. “DAHA GÜVENLİ BİR ORDU İÇİN EĞİTİM ŞART” Kurumların talepleri doğrultusunda eğitimlere devam ettiklerini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Cıngıl, “Amacımız halkımızın günlük yaşamda yoğun bulunduğu yerlerde güvenli yaşam düzeyini en üst noktalara getirmek” dedi. Daire Başkanı Cıngıl şöyle konuştu: “Eğitim programlarımıza ilimiz genelinde pandemi şartlarına riayet ederek devam ediyoruz. Bu kapsamda kurumların talepleri doğrultusunda özellikle, halkımızın günlük yaşamda yoğun olarak bulunduğu yerlerde kurum çalışanlarının yangın güvenliği yönünden bilgilendirerek güvenli yaşam düzeyini en üst noktalara ulaştırmayı hedefliyoruz.”  
ORDU DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE YANGIN EĞİTİMİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Devlet Hastanesinde çalışan hekim, hemşire, sağlık personeli, idari ve diğer personellere yönelik Yangın Güvenliği
ve Güvenli Yaşam semineri düzenlendi. OBİTEM ( Ordu Büyükşehir İtfaiye Eğitim Merkezi) eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen seminerde, hastanede yangın güvenliği yönünden alınması gereken önlemler anlatılırken yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri katılımcılara aktarıldı. EĞİTİM SONRASI TAHLİYE VE TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kurumda yapılması gereken acil durum planları ve yangın güvenlik önlemleri kapsamında oluşturulan ekiplerin görevlerinin de anlatıldığı eğitimin sonunda gerçekleşen tatbikat ile eğitime katılan personele yangın anında tahliye, yangına ilk müdahale, yangın söndürme maddelerinin doğru kullanımı, LPG ve doğalgaz yangınlarına nasıl müdahale edileceği de uygulamalı olarak gösterildi. “DAHA GÜVENLİ BİR ORDU İÇİN EĞİTİM ŞART” Kurumların talepleri doğrultusunda eğitimlere devam ettiklerini belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Cıngıl, “Amacımız halkımızın günlük yaşamda yoğun bulunduğu yerlerde güvenli yaşam düzeyini en üst noktalara getirmek” dedi. Daire Başkanı Cıngıl şöyle konuştu: “ Eğitim programlarımıza ilimiz genelinde pandemi şartlarına riayet ederek devam ediyoruz. Bu kapsamda kurumların talepleri doğrultusunda özellikle, halkımızın günlük yaşamda yoğun olarak bulunduğu yerlerde kurum çalışanlarının yangın güvenliği yönünden bilgilendirerek güvenli yaşam düzeyini en üst noktalara ulaştırmayı hedefliyoruz.”
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.