İBT WEB

Tarsus İdman Yurdu Ergun PENBE ile Yollarını Ayırdı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.09.2021 - 11:18, Güncelleme: 29.09.2021 - 11:18 2118+ kez okundu.
 

Tarsus İdman Yurdu Ergun PENBE ile Yollarını Ayırdı

Ergün Penbe ile yollarını ayıran Tarsus İdman Yurdu tecrübeli hoca Hüseyin Kalpar ile görüşmelere başladı

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, yaptığı açıklamada, kulübe 2 sezon hizmet eden ve yeni sezon için yeniden anlaşma sağlanan teknik direktör Ergün Penbe'nin görevine yönetim kurulu kararıyla son verildiğini belirtti. Kırbıyık, "Ergün Penbe'ye bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diler, kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Hafta başında Ergün Penbe ile yollarını ayıran Tarsus İdmanyurdu’nda, teknik direktör arayışları sürerken, Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, liglerin tecrübeli hocaları arasında yer alan Hüseyin Kalpar ile görüştü. Başkan Kırbıyık ile Hüseyin Kalpar’ın görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi. Başkan Kırbıyık’ın Hüseyin Hoca ile birlikte Tarsus’a gelmek için yola çıktığı kaydedildi.
Ergün Penbe ile yollarını ayıran Tarsus İdman Yurdu tecrübeli hoca Hüseyin Kalpar ile görüşmelere başladı

Tarsus İdman Yurdu  Spor Kulübü Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, yaptığı açıklamada, kulübe 2 sezon hizmet eden ve yeni sezon için yeniden anlaşma sağlanan teknik direktör Ergün Penbe'nin görevine yönetim kurulu kararıyla son verildiğini belirtti. Kırbıyık, "Ergün Penbe'ye bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diler, kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Hafta başında Ergün Penbe ile yollarını ayıran Tarsus İdmanyurdu’nda, teknik direktör arayışları sürerken, Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, liglerin tecrübeli hocaları arasında yer alan Hüseyin Kalpar ile görüştü. Başkan Kırbıyık ile Hüseyin Kalpar’ın görüşmesinin olumlu geçtiği öğrenildi. Başkan Kırbıyık’ın Hüseyin Hoca ile birlikte Tarsus’a gelmek için yola çıktığı kaydedildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.