İBT WEB

Meclis Komisyonlarından Gençlik ve Spor Müdürlüğüne Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.09.2021 - 16:02, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:02 3252+ kez okundu.
 

Meclis Komisyonlarından Gençlik ve Spor Müdürlüğüne Ziyaret

Bu kapsamda adı geçen komisyon üyeleri Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ü ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü ziyaret etti. Komisyon gündemi doğrultusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Manisa’da yapılan spor faaliyetleri ve projeler konuşuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonları, “Büyükşehir Belediyesinin imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerimizin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunmak amacıyla çalışmalar yapılması” ile ilgili rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda adı geçen komisyon üyeleri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü ziyaret etti. Komisyon gündemi doğrultusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, spor faaliyetleri ve projeleri masaya yatırıldı. Ziyaretleri nedeniyle komisyon üyelerine teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa’da yaptıkları ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.  
Bu kapsamda adı geçen komisyon üyeleri Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ü ziyaret etti


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü ziyaret etti. Komisyon gündemi doğrultusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Manisa’da yapılan spor faaliyetleri ve projeler konuşuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonları, “Büyükşehir Belediyesinin imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerimizin eğitim, kültür ve spor alanındaki
ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunmak amacıyla çalışmalar yapılması” ile ilgili rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda adı geçen komisyon üyeleri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ü ziyaret etti. Komisyon gündemi doğrultusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, spor faaliyetleri ve projeleri masaya yatırıldı. Ziyaretleri nedeniyle komisyon üyelerine teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa’da yaptıkları ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.