İBT WEB

Çukurova nın Sultanları ilk maça çıkıyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 07.10.2021 - 15:59, Güncelleme: 07.10.2021 - 15:59 1937+ kez okundu.
 

Çukurova nın Sultanları ilk maça çıkıyor

Çukurova nın Sultanları ilk maça çıkıyor

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ilk maçını bu hafta sonu İlbank karşısında oynayacak. Türkiye Kadınlar Voleybol 1 Liginde Adana’nın tek temsilcisi olan ve Sultanlar Ligi hedefiyle hazırlıklarına bir süredir devam eden Çukurova’nın Sultanları, ilk maçını deplasmanda Ankara’da yapacak. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1 Liginde ilk m açında deplasmanda güçlü rakibi karşısında galibiyet alıp, lige moralli başlamak isteyen Çukurova’nın Sultanları, İlbank maçının hazırlıklarını ASKİ Atatürk Spor Salonunda sürdürüyor. Çukurova’nın Sultanları, Başantrenör Mustafa Umut Uysal nezaretindeki çalışmalarda ve bu dönemde yaptığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller verdi. Çukurova Belediyesi SK takımı, oluşturulan güçlü kadro ile B Grubunun favorileri arasında gösteriliyor. İlbank karşılaşması 10 Ekim Pazar günü saat 13:00’tebaşlayacak. Çukurova Belediyesi SK takımı cumartesi günü Ankara’ya hareket edecek. Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen yıl bazı talihsizlikler sonucu Sultanlar Ligine çıkamadıklarını belirterek, “Bu yıl daha iddialıyız. İyi bir kadro oluşturduk. Hedefimiz kesinlikle Sultanlar Ligi. Adana’nın Sultanlar Liginde temsil edilmesi kentimiz açısından da çok önemli. Teknik ekibimiz ve güçlü oyuncu kadromuzla bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.  
Çukurova nın Sultanları ilk maça çıkıyor


Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ilk maçını bu hafta sonu İlbank karşısında oynayacak. Türkiye Kadınlar Voleybol 1 Liginde Adana’nın tek temsilcisi olan ve Sultanlar Ligi hedefiyle hazırlıklarına bir süredir devam eden Çukurova’nın Sultanları, ilk maçını deplasmanda Ankara’da yapacak. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1 Liginde ilk m açında deplasmanda güçlü rakibi karşısında galibiyet alıp, lige moralli başlamak isteyen Çukurova’nın Sultanları, İlbank maçının hazırlıklarını ASKİ Atatürk Spor Salonunda sürdürüyor. Çukurova’nın Sultanları, Başantrenör Mustafa Umut Uysal nezaretindeki çalışmalarda ve bu dönemde yaptığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller verdi. Çukurova Belediyesi SK takımı, oluşturulan güçlü kadro ile B Grubunun favorileri arasında gösteriliyor. İlbank karşılaşması 10 Ekim Pazar günü saat 13:00’tebaşlayacak. Çukurova Belediyesi SK takımı cumartesi günü Ankara’ya hareket edecek.
Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen yıl bazı talihsizlikler sonucu Sultanlar Ligine çıkamadıklarını belirterek, “Bu yıl daha iddialıyız. İyi bir kadro oluşturduk. Hedefimiz kesinlikle Sultanlar Ligi. Adana’nın Sultanlar Liginde temsil edilmesi kentimiz açısından da çok önemli. Teknik ekibimiz ve güçlü oyuncu kadromuzla bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.