İBT WEB

HBB VE LİONS KULÜBÜ GÖZ SAĞLIĞINDA FARKINDALIK YARATTI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.10.2021 - 15:28, Güncelleme: 13.10.2021 - 15:28 1871+ kez okundu.
 

HBB VE LİONS KULÜBÜ GÖZ SAĞLIĞINDA FARKINDALIK YARATTI

HBB VE LİONS KULÜBÜ GÖZ SAĞLIĞINDA FARKINDALIK YARATTI

Hatay Lions bölge kulüplerinin yöneticileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığını ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, göz sağlığının önemine dikkat çekmek için HBB’ye ait toplu taşıma araçlarına bilgilendirme afişleri astı. Ziyarette Lions Kulübü yöneticileri “göz eşelleri” ile kişilerin önlenebilir körlük ve göz bozukluklarında erken farkındalık yaratmayı ve görme bozukluğunu fark edememiş bireyleri bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Sosyal güvencesi olmayan vatandaşların, kulüpleri ile irtibata geçmesi halinde anlaşmalı göz doktorları tarafından tedavi edilebileceğini de açıklayan Lions’lu yöneticiler, duyarlı yaklaşımlarından dolayı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.  
HBB VE LİONS KULÜBÜ GÖZ SAĞLIĞINDA FARKINDALIK YARATTI


Hatay Lions bölge kulüplerinin yöneticileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığını ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, göz sağlığının önemine dikkat çekmek için HBB’ye ait toplu taşıma araçlarına bilgilendirme afişleri astı. Ziyarette Lions Kulübü yöneticileri “ göz eşelleri” ile kişilerin önlenebilir körlük ve göz bozukluklarında erken farkındalık yaratmayı ve görme bozukluğunu fark edememiş bireyleri bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Sosyal güvencesi olmayan vatandaşların, kulüpleri ile irtibata geçmesi halinde anlaşmalı göz doktorları
tarafından tedavi edilebileceğini de açıklayan Lions’lu yöneticiler, duyarlı yaklaşımlarından dolayı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.