İBT WEB

MASKİ den Kamuoyunu Aydınlatan Açıklama

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.10.2021 - 15:39, Güncelleme: 22.10.2021 - 15:39 2008+ kez okundu.
 

MASKİ den Kamuoyunu Aydınlatan Açıklama

MASKİ den Kamuoyunu Aydınlatan Açıklama

MASKİ Genel Müdürlüğü, yerel bir gazetede yer alan ‘Kanalizasyon Arıtmaya Ne Zaman Bağlanacak’ başlıklı haber ile ilgili kamuoyunu aydınlatan bir bilgilendirmede bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada, Soma Devlet Hastanesi’nin evsel nitelikli atıksularının Soma Atıksu Arıtma Tesisine taşınması ile ilgili projenin hazır olduğu ve kamulaştırma için kamu yararı kararına ilişkin ilgili bakanlıktan onay beklendiği belirtildi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yerel bir gazetede yer alan ve CHP’li bir vekilin de açıklamalarının bulunduğu ‘Kanalizasyon Arıtmaya Ne Zaman Bağlanacak’ başlıklı haber ile ilgili yaptığı açıklamada, “Soma Devlet Hastanesi’nin evsel nitelikli atıksularının Soma Atıksu Arıtma Tesisine bağlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Projeler Dairesi Başkanlığımız bünyesinde hazırladığımız altyapı projesinin geçeceği güzergahta kamulaştırma yapılabilmesi adına ilgili bakanlığa kamu yararı kararı için resmi yazı ile başvuru yaptık. Gerekli kamulaştırma iş ve işlemlerinin yapılmasının ardından projemizi hayata geçireceğiz. İl genelinde çevreci yatırımları ile örnek idareler arasında yer alan kurumumuza başvurulması halinde alınabilecek bir bilginin siyasete alet edilmemesi gerektiğini düşünmekteyiz. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” denildi.  
MASKİ den Kamuoyunu Aydınlatan Açıklama


MASKİ Genel Müdürlüğü, yerel bir gazetede yer alan ‘ Kanalizasyon Arıtmaya Ne Zaman Bağlanacak’ başlıklı haber ile ilgili kamuoyunu aydınlatan bir bilgilendirmede bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada, Soma Devlet Hastanesi’nin evsel nitelikli atıksularının Soma Atık su Arıtma Tesisine taşınması ile ilgili projenin hazır olduğu ve kamulaştırma için kamu yararı kararına ilişkin ilgili bakanlıktan onay beklendiği belirtildi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yerel bir gazetede yer alan ve CHP’li bir vekilin de açıklamalarının bulunduğu ‘ Kanalizasyon Arıtmaya Ne Zaman Bağlanacak’ başlıklı haber ile ilgili yaptığı açıklamada, “Soma Devlet Hastanesi’nin evsel nitelikli atıksularının Soma Atık su Arıtma Tesisine bağlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Projeler Dairesi Başkanlığımız bünyesinde hazırladığımız altyapı projesinin geçeceği güzergahta kamulaştırma yapılabilmesi adına ilgili bakanlığa kamu yararı kararı için resmi yazı ile başvuru yaptık. Gerekli kamulaştırma iş ve işlemlerinin yapılmasının ardından projemizi hayata geçireceğiz. İl genelinde çevreci yatırımları ile örnek idareler arasında yer alan kurumumuza başvurulması halinde alınabilecek bir bilginin siyasete alet edilmemesi gerektiğini düşünmekteyiz. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” denildi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.