İBT WEB

Başkan Ergün Cumhuriyetimizin 98 inci Yılını Kutladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.10.2021 - 15:39, Güncelleme: 28.10.2021 - 15:39 1716+ kez okundu.
 

Başkan Ergün Cumhuriyetimizin 98 inci Yılını Kutladı

Başkan Ergün Cumhuriyetimizin 98 inci Yılını Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ergün, “Her zaman olduğu gibi bu gün de, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, Atamızın izinden yürüyeceğimizi büyük bir kararlılıkla ifade ediyoruz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yılı nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yılını kutluyor olmanın coşkusu, heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı’nın ardından aziz milletimiz, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasına başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde eğilen başlar yerden kalktı ve büyük Türk Milleti kendi kaderini kendisi tayin etmeye başladı. Yeni devletin çağdaş bir yönetim şekline ihtiyacı vardı. Bu noktada milletimizin kurtarıcısı, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1923’te “Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli” olarak açıkladığı Cumhuriyeti ilan etti. Her zaman olduğu gibi bu gün de, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, Atamızın izinden yürüyeceğimizi büyük bir kararlılıkla ifade ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle bizlere bu cennet vatanı ve şanlı Cumhuriyeti armağan eden başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 98’inci yılını kutluyor, Manisa’mızı çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!”  
Başkan Ergün Cumhuriyetimizin 98 inci Yılını Kutladı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ergün, “Her zaman olduğu gibi bu gün de, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, Atamızın izinden yürüyeceğimizi büyük bir kararlılıkla ifade ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yılı nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yılını kutluyor olmanın coşkusu, heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı’nın ardından aziz milletimiz, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasına başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde eğilen başlar yerden kalktı ve büyük Türk Milleti kendi kaderini kendisi tayin etmeye başladı. Yeni devletin çağdaş bir yönetim şekline ihtiyacı vardı. Bu noktada milletimizin kurtarıcısı, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1923’te “Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli” olarak açıkladığı Cumhuriyeti ilan etti. Her zaman olduğu gibi bu gün de, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, Atamızın izinden yürüyeceğimizi büyük bir kararlılıkla ifade ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle bizlere bu cennet vatanı ve şanlı Cumhuriyeti armağan eden başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 98’inci yılını kutluyor, Manisa’mızı çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!”
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.