İBT WEB

MERSİNDE COŞKULU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.10.2021 - 21:38, Güncelleme: 29.10.2021 - 21:38 1736+ kez okundu.
 

MERSİNDE COŞKULU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

MERSİNDE COŞKULU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlama programına katıldı. Program kapsamında ilk olarak Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda Mersin Valisi Ali İhsan Su tebrikleri kabul etti. Tebrik programının ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Burada yapılan törene Mersin Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, milletvekilleri, kent protokolü, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu Cumhuriyet kutlaması Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer alanda bulunan vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesi ile devam eden törende; Vali Su tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Törende öğrenciler tarafından Cumhuriyet konulu şiirler okunurken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri gerçekleştirdi. Kutlama programı resmi geçit töreni ile sona erdi.  
MERSİNDE COŞKULU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlama programına katıldı.

Program kapsamında ilk olarak Kültür Merkezi Şeref Salonu’nda Mersin Valisi Ali İhsan Su tebrikleri kabul etti. Tebrik programının ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Burada yapılan törene Mersin Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, milletvekilleri, kent protokolü, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu Cumhuriyet kutlaması

Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gedik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer alanda bulunan vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesi ile devam eden törende; Vali Su tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Törende öğrenciler tarafından Cumhuriyet konulu şiirler okunurken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri gerçekleştirdi. Kutlama programı resmi geçit töreni ile sona erdi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.