İBT WEB

Mezitli Belediyesinden Evlenecek İhtiyaç Sahiplerine Tuvalet ve Gelinlik Desteği

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.11.2021 - 17:57, Güncelleme: 04.11.2021 - 17:57 1517+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesinden Evlenecek İhtiyaç Sahiplerine Tuvalet ve Gelinlik Desteği

Mezitli Belediyesinden Evlenecek İhtiyaç Sahiplerine Tuvalet ve Gelinlik Desteği

Mezitli Belediyesi, mutlu bir yaşam hayali kuran ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak tuvalet (nişan elbisesi) ve gelinlik desteği sağlıyor. Başta pandemi süreci olmak üzere her alanda büyük dayanışma örneğinin sergilendiği Mezitli’de, hayırseverler tarafından bağışlanan gelinlik ve nişanlıklar, gerekli temizlik ve bakım işleminden geçirilerek, ihtiyaç duyan vatandaşlara verilmeye başlandı. Belediye hizmet binasında bulunan Dayanışma Evinde sergilenen gelinlikleri almak için Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvurulabiliyor. Mezitli’de yaşayan vatandaşların eşi az görülür bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bir hayırseverimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere belediyemize bağışlanan gelinlikleri birlikte yeni bir yaşam hayali kuran gençlerimize ulaştırmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntının en yoğun hissedildiği günümüzde gençlerimizin evlilik hayallerine katkı sunmak amacıyla temizlik ve bakım işleminden geçirdiğimiz gelinliklerimizi Dayanışma Evimizde sergilemeye başladık. Gençlerimiz, Belediyemizin girişinde bulunan Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlilerine başvuru yaparak talepte bulunabilecekler. Büyük bir duyarlılık göstererek Mezitli’de yaşayan insanlar hayırseverdir olgusunu bir kez daha ispatlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, evlenen tüm çiftlerimize, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.  
Mezitli Belediyesinden Evlenecek İhtiyaç Sahiplerine Tuvalet ve Gelinlik Desteği

Mezitli Belediyesi, mutlu bir yaşam hayali kuran ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak tuvalet (nişan elbisesi) ve gelinlik desteği sağlıyor. Başta pandemi süreci olmak üzere her alanda büyük dayanışma örneğinin sergilendiği Mezitli’de, hayırseverler tarafından bağışlanan gelinlik ve nişanlıklar, gerekli temizlik ve bakım işleminden geçirilerek, ihtiyaç duyan vatandaşlara verilmeye başlandı. Belediye hizmet binasında bulunan Dayanışma Evinde sergilenen gelinlikleri almak için Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvurulabiliyor.

Mezitli’de yaşayan vatandaşların eşi az görülür bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bir hayırseverimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere belediyemize bağışlanan gelinlikleri birlikte yeni bir yaşam hayali kuran gençlerimize ulaştırmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntının en yoğun hissedildiği günümüzde gençlerimizin evlilik hayallerine katkı sunmak amacıyla temizlik ve bakım işleminden geçirdiğimiz gelinliklerimizi Dayanışma Evimizde sergilemeye başladık. Gençlerimiz, Belediyemizin girişinde bulunan Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlilerine başvuru yaparak talepte bulunabilecekler. Büyük bir duyarlılık göstererek Mezitli’de yaşayan insanlar hayırseverdir olgusunu bir kez daha ispatlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, evlenen tüm çiftlerimize, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.