İBT WEB

Atatürk Çukurova da anıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 10.11.2021 - 13:08 1315+ kez okundu.
 

Atatürk Çukurova da anıldı

Atatürk Çukurova da anıldı

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın lideri, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83’üncü yılında tüm yurtta olduğu gibi Çukurova’da da saygı, minnet ve özlemle anıldı. Çukurova Belediye bahçesinde düzenlenen törene Başkan Soner Çetin, belediye personeli, Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenler çalındı ve Büyük Atatürk için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşuna çevreden geçen vatandaşlar ve trafikteki araçlar da katıldı. Ardından hep birlikte İstiklal Marşı söylendi. Anma etkinliğinde Çukurova Belediyesi Kurtuluş Gülen Yüzler Semt Kreşi Yıldızlar Sınıfı Atatürk şiiri okudu ve Sarı Zeybek gösterisi yaptı. Beğeniyle izlenen gösterinin ardından Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşi Minik Kalpler Sınıfı Nasıl Söylerim Öldüğünü ve Atam Atam şarkılarını seslendirdi. Kurtuluş Semt Kreşi Gülen Yüzler Sınıfının Atam şiirini okumasının ardından etkinlik Huzurevleri Semt Kreşi Bal Böceği Sınıfının Atatürk Çocukları şarkısı ile devam etti. Çukurova Belediyesi’ndeki Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Orhan Kemal Kültür Merkezi Fuayesinde Başkan Soner Çetin tarafından sergi açılışı yapıldı.  
Atatürk Çukurova da anıldı


Ulusal Kurtuluş Savaşımızın lideri, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 83’üncü yılında tüm yurtta olduğu gibi Çukurova’da da saygı, minnet ve özlemle anıldı. Çukurova Belediye bahçesinde düzenlenen törene Başkan Soner Çetin, belediye personeli, Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Saatler 09:05’i gösterdiğinde sirenler çalındı ve Büyük Atatürk için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşuna çevreden geçen vatandaşlar ve trafikteki araçlar da katıldı. Ardından hep birlikte İstiklal Marşı söylendi. Anma etkinliğinde Çukurova Belediyesi Kurtuluş Gülen Yüzler Semt Kreşi Yıldızlar Sınıfı Atatürk şiiri okudu ve Sarı Zeybek gösterisi yaptı. Beğeniyle izlenen gösterinin ardından Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşi Minik Kalpler Sınıfı Nasıl Söylerim Öldüğünü ve Atam Atam şarkılarını seslendirdi. Kurtuluş Semt Kreşi Gülen Yüzler Sınıfının Atam şiirini okumasının ardından etkinlik Huzurevleri Semt Kreşi Bal Böceği Sınıfının Atatürk Çocukları şarkısı ile devam etti. Çukurova Belediyesi’ndeki Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Orhan Kemal Kültür Merkezi Fuayesinde Başkan Soner Çetin tarafından sergi açılışı yapıldı.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.