İBT WEB

Yunusemre ye 30 Bin Metrekarelik Yeni Yeşil Alan

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.11.2021 - 09:14, Güncelleme: 11.11.2021 - 09:14 1065+ kez okundu.
 

Yunusemre ye 30 Bin Metrekarelik Yeni Yeşil Alan

Yunusemre ye 30 Bin Metrekarelik Yeni Yeşil Alan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Karaçay Deresi bölgesinde yapılacak olan rekreasyon projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Karaçay Deresi Rekreasyon Projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün, “Yunusemre ilçemiz Karaçay Deresi çevresinde yer alan 30 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz Kent Park’tan sonra en büyük parklardan biri olacak rekreasyon alanı projemizde de yer teslimini yaparak inşaat çalışmalarına hayırlısıyla başladık. Burada bir tartan pistimiz ve kuru havuzumuz olacak. Yapılacak olan aydınlatma çalışmasıyla güzel bir peyzaj alanını Yunusemre ilçemize kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.  
Yunusemre ye 30 Bin Metrekarelik Yeni Yeşil Alan


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Karaçay Deresi bölgesinde yapılacak olan rekreasyon projesi hakkında açıklamalarda bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Karaçay Deresi Rekreasyon Projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün, “Yunusemre ilçemiz Karaçay Deresi çevresinde yer alan 30 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz Kent Park’tan sonra en büyük parklardan biri olacak rekreasyon alanı projemizde de yer teslimini yaparak inşaat çalışmalarına hayırlısıyla başladık. Burada bir tartan pistimiz ve kuru havuzumuz olacak. Yapılacak olan aydınlatma çalışmasıyla güzel bir peyzaj alanını Yunusemre ilçemize kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.