İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SOSYAL HİZMETLERİ DÖRT BİR NOKTAYA ULAŞIYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.11.2021 - 12:39, Güncelleme: 13.11.2021 - 12:39 2062+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SOSYAL HİZMETLERİ DÖRT BİR NOKTAYA ULAŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SOSYAL HİZMETLERİ DÖRT BİR NOKTAYA ULAŞIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerini ve farklı yaş gruplarını kapsayıcı sosyal hizmetleri kentin dört bir noktasına ulaştırılıyor.   Mersin’in en doğu ucunda bulunan Yenice Mahallesi ve çevresinde bulunan mahallelere de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamada olan insan odaklı projeleri götürülüyor.   Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde “Yar Saçların Lüle Lüle” sloganıyla çalışmalarını sürdüren “Mobil Kuaför” aracı, program dahilinde Tarsus’a bağlı Yenice’ye ve çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerine giderek vatandaşlara hizmet sunuyor. Bu kapsamda mobil kuaför aracı geçtiğimiz günlerde Özlüce ve Kütüklü Mahallelerine gitti.   Büyükşehir Belediyesi’nin onbinlerce yurttaşa ulaştırdığı ve beğeni toplayan bir başka projesi olan “1 Ekmek, 1 Çorba” aracı da her hafta Cuma günleri Yenice’ye giderek tarım işçileri, öğrenciler ve vatandaşlara ikramda bulunuyor.   Sağlıklı nesillerin yetişmesi için 6 ile 12 aylık bebekleri bulunan ihtiyaç sahibi ailelere mama desteği veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Mersin Hamile Bakım Sütü” projesi kapsamında da hamile kadınlara taze süt dağıtımı gerçekleştiriyor.   Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri de Yenice ve çevresinde, evde sağlık ve pansuman bakım hizmet çalışmalarını da program dahilinde düzenli şekilde yerine getiriyor.   Öğrenciler Gençlik Kampında Yenice ve çevresinde bulunan diğer mahallelerde bulunan okullarda okuyan öğrenciler kafilelerle Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı’na götürülüyor. Yenice Buminhan Temizkan ilköğretim Okulu’ndan 120 öğrenci Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün yaşadılar. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SOSYAL HİZMETLERİ DÖRT BİR NOKTAYA ULAŞIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerini ve farklı yaş gruplarını kapsayıcı sosyal hizmetleri kentin dört bir noktasına ulaştırılıyor.

 

Mersin’in en doğu ucunda bulunan Yenice Mahallesi ve çevresinde bulunan mahallelere de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamada olan insan odaklı projeleri götürülüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde “Yar Saçların Lüle Lüle” sloganıyla çalışmalarını sürdüren “Mobil Kuaför” aracı, program dahilinde Tarsus’a bağlı Yenice’ye ve çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerine giderek vatandaşlara hizmet sunuyor. Bu kapsamda mobil kuaför aracı geçtiğimiz günlerde Özlüce ve Kütüklü Mahallelerine gitti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin onbinlerce yurttaşa ulaştırdığı ve beğeni toplayan bir başka projesi olan “1 Ekmek, 1 Çorba” aracı da her hafta Cuma günleri Yenice’ye giderek tarım işçileri, öğrenciler ve vatandaşlara ikramda bulunuyor.

 

Sağlıklı nesillerin yetişmesi için 6 ile 12 aylık bebekleri bulunan ihtiyaç sahibi ailelere mama desteği veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Mersin Hamile Bakım Sütü” projesi kapsamında da hamile kadınlara taze süt dağıtımı gerçekleştiriyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri de Yenice ve çevresinde, evde sağlık ve pansuman bakım hizmet çalışmalarını da program dahilinde düzenli şekilde yerine getiriyor.

 

Öğrenciler Gençlik Kampında

Yenice ve çevresinde bulunan diğer mahallelerde bulunan okullarda okuyan öğrenciler kafilelerle Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı’na götürülüyor. Yenice Buminhan Temizkan ilköğretim Okulu’ndan 120 öğrenci Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün yaşadılar. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.