İBT WEB

KOZAN BELEDİYESİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 18.11.2021 - 17:46, Güncelleme: 18.11.2021 - 17:46 2731+ kez okundu.
 

KOZAN BELEDİYESİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KOZAN BELEDİYESİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada, “Kozan’ın en uzak kırsal mahallesi olan Yukarı keçili mahallesinden başlayarak kırsaldaki tüm mahallelerimize parke taşı döşeme işlerine devam ediyoruz. Bu güne kadar hizmet almamış köylerimize yaptığımızı ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımızın gideceği yolu yoktu. Çocukların oynayacağı oyun alanları yoktu. Biz söz verdiğimiz gibi her köye parke taşı ile ihtiyaca göre çocuk oyun gurupları çalışmalarımız devam ediyor.”Dedi. Parke taşı döşeme çalışmalarının 2022 yılında da durmadan devam edeceğini belirten Başkan Özgan, “Görev süremiz içerisinde yoluna neşter vurulmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Yukarıkeçili köyümüzden başladığımız parke döşeme çalışmalarına, Kapukaya, Akkaya, Görbeyaz, Kalkumaç, Marangeçili köylerimizde bitirdik. Vatandaşlarımız bizim dönemimizde kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre şu an ekiplerimizin bir kısmı Ergenuşağı mahallesinde çalışırken buradan Işıkkaya köyümüze geçeceğiz İnanırmısınız Işıkkaya köyüne bu güne kadar siyasetçi gitmemiş, Yol desen yol yok. Bu güne kadar hizmet gitmemiş. Yaklaşık 20-30 evin yolu yok. Biz daha önce kırıcılar iş makineleri ile yollarını açtık şimdide parke taşı döşeme işlemine başlayacağız. Bir diğer ekibimiz Savruk Kıbrıslar, Velicanlı, Çelenuşağı, Yanalerik ve Kabaktepe köylerimizde parke döşeme işlerini bitirdi. bir ekibimiz Çulluuşağı mahallesinde orası da bitti. Diğer bir ekibimiz Bağözü köyünde çalışıyor, Diğer bir ekibimiz Çamdere köyüne geçecek. Diğer bir ekibimiz Kuyubeli, ,Çürüklü, Şerifli köylerine geçecek oraları başlayacak. İnşallah Allah izin verirse hizmetlerimiz devam edecek vatandaşlarımızı muhtarlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Parke döşeme çalışmalarımız 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da devam edecek.”diye konuştu. Ergenuşağı mahalle Muhtarı Bülent Bozdağ ;” Hizmetlerinden dolayı Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan ve ekibine köyüm adına teşekkür ediyoruz. Araçlar bu yolardan çıkamıyordu, araçlarımızı traktörlerle çekiyorduk. Ama şu an yollarımız çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz.”dedi. Durmuş Yavaş isimli vatandaş; “Yıllarca yolumuz olmadığı için bu rezilliği çok çektik, sırtımızda sürekli yük taşıyorduk. Hastalarımızı battaniyelere koyup taşırdık. Ambulans inemiyordu. Rezillik diz boyuydu. Ama Kozan Belediyesi bu yollarımızı yaparak bizlere değer verdiğini gösterdi Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Kalkumaç Mahalle muhtarı Muhittin Omay ise yaptığı açıklamada Başkanım ve ekibine şahsım ve köylüm adına teşekkür ediyorum, Köyümüz o kadar mağdur durumdaydı ki evlerimiz tozdan çamurdan araçlar çıkamıyordu. Vatandaşlarımız çok rezil oluyordu. O kadar dua etmeleri vardı ki Hacca gitseniz bu kadar dua alamazdınız. Emeği geçen başta Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.  
KOZAN BELEDİYESİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada, “Kozan’ın en uzak kırsal mahallesi olan Yukarı keçili mahallesinden başlayarak kırsaldaki tüm mahallelerimize parke taşı döşeme işlerine devam ediyoruz. Bu güne kadar hizmet almamış köylerimize yaptığımızı ziyaretlerde gördük ki vatandaşlarımızın gideceği yolu yoktu. Çocukların oynayacağı oyun alanları yoktu. Biz söz verdiğimiz gibi her köye parke taşı ile ihtiyaca göre çocuk oyun gurupları çalışmalarımız devam ediyor.”Dedi.

Parke taşı döşeme çalışmalarının 2022 yılında da durmadan devam edeceğini belirten Başkan Özgan, “Görev süremiz içerisinde yoluna neşter vurulmayan hiçbir kırsal mahallemiz kalmayacak. Yukarıkeçili köyümüzden başladığımız parke döşeme çalışmalarına, Kapukaya, Akkaya, Görbeyaz, Kalkumaç, Marangeçili köylerimizde bitirdik. Vatandaşlarımız bizim dönemimizde kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre şu an ekiplerimizin bir kısmı Ergenuşağı mahallesinde çalışırken buradan Işıkkaya köyümüze geçeceğiz İnanırmısınız Işıkkaya köyüne bu güne kadar siyasetçi gitmemiş, Yol desen yol yok. Bu güne kadar hizmet gitmemiş. Yaklaşık 20-30 evin yolu yok. Biz daha önce kırıcılar iş makineleri ile yollarını açtık şimdide parke taşı döşeme işlemine başlayacağız. Bir diğer
ekibimiz Savruk Kıbrıslar, Velicanlı, Çelenuşağı, Yanalerik ve Kabaktepe köylerimizde parke döşeme işlerini bitirdi. bir ekibimiz Çulluuşağı mahallesinde orası da bitti. Diğer bir ekibimiz Bağözü köyünde çalışıyor, Diğer bir ekibimiz Çamdere köyüne geçecek. Diğer bir ekibimiz Kuyubeli, ,Çürüklü, Şerifli köylerine geçecek oraları başlayacak. İnşallah Allah izin verirse hizmetlerimiz devam edecek vatandaşlarımızı muhtarlarımızı mahçup etmeyeceğiz. Parke döşeme çalışmalarımız 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da devam edecek.”diye konuştu.

Ergenuşağı mahalle Muhtarı Bülent Bozdağ ;” Hizmetlerinden dolayı Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan ve ekibine köyüm adına teşekkür ediyoruz. Araçlar bu yolardan çıkamıyordu, araçlarımızı traktörlerle çekiyorduk. Ama şu an yollarımız çok güzel oldu. Teşekkür ediyoruz.”dedi.

Durmuş Yavaş isimli vatandaş; “Yıllarca yolumuz olmadığı için bu rezilliği çok çektik, sırtımızda sürekli yük taşıyorduk. Hastalarımızı battaniyelere koyup taşırdık. Ambulans inemiyordu. Rezillik diz boyuydu. Ama Kozan Belediyesi bu yollarımızı yaparak bizlere değer verdiğini gösterdi Kozan Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Kalkumaç Mahalle muhtarı Muhittin Omay ise yaptığı açıklamada Başkanım ve ekibine şahsım ve köylüm adına teşekkür ediyorum, Köyümüz o kadar mağdur durumdaydı ki evlerimiz tozdan çamurdan araçlar çıkamıyordu. Vatandaşlarımız çok rezil oluyordu. O kadar dua etmeleri vardı ki Hacca gitseniz bu kadar dua alamazdınız. Emeği geçen başta Belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.