İBT WEB

YANLIŞ TEŞHİS NEDENİYLE GEÇ KALINDI AYAK PARMAĞINI KAYBETTİ

Sağlık (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 20.11.2021 - 12:21, Güncelleme: 20.11.2021 - 12:21 2630+ kez okundu.
 

YANLIŞ TEŞHİS NEDENİYLE GEÇ KALINDI AYAK PARMAĞINI KAYBETTİ

YANLIŞ TEŞHİS NEDENİYLE GEÇ KALINDI AYAK PARMAĞINI KAYBETTİ

Ayağındaki  yara için Tarsus’ta ve Mersin’de  bir çok uzman  doktora giden Ramazan Arduç , gittiği  tüm uzman hekimlerin  yanlış teşhisi yüzünden ayak parmağını kaybettiğini iddia etti. Yaklaşık  5 ay önce   ayağında  çıkan yara için doktora giden Tarsus Fotoğrafçılar Odası başkan vekili Ramazan  Arduç , Dahiliye uzmanı Dr. M. U. Enfeksiyon Hastalıkları uzmanları N.G. , F. S.K ve  N. U.adlı uzman doktorlara muayene olduğunu  adı geçen hekimlerin  hepsinin  yaranın şeker hastalığından  kaynaklandığını, şekerinin düşmesiyle  yaranında  geçeceğini  söyleyerek  başlarından savdıklarını iddia etti.   Arduç, geçen zaman içerisinde  yaram kapanmadığı  gibi ayağımda  morarma ve  şikayetlerim artmaya başlayınca  Karaman’da  Enfeksiyon hastalıkları bölümünde  yapılan muayenemde  şeker  hastalığıyla birlikte gelişen enfeksiyon  kemiklere kadar inmiş. Bu nedenle  ayak başparmağımı kaybettim’’ dedi.   ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM Muayene olduğu  tüm doktorlardan şikayetçi olacağını belirten Ramazan Arduç, ‘’Yarayla birlikte gelişen enfeksiyonu farketmeyen tüm muayene olduğum hekimlerden şikayetçi olacağım. Biraz daha geç  kalsam ayak parmağımı değil ayağımı kaybedecektim. Başka  insanların mağdur olmaması için  bu hekimleri mahkemeye vereceğim’’ şeklinde konuştu.
YANLIŞ TEŞHİS NEDENİYLE GEÇ KALINDI AYAK PARMAĞINI KAYBETTİ

Ayağındaki  yara için Tarsus’ta ve Mersin’de  bir çok uzman  doktora giden Ramazan Arduç , gittiği  tüm uzman hekimlerin  yanlış teşhisi yüzünden ayak parmağını kaybettiğini iddia etti.
Yaklaşık  5 ay önce   ayağında  çıkan yara için doktora giden Tarsus Fotoğrafçılar Odası başkan vekili Ramazan  Arduç , Dahiliye uzmanı Dr. M. U. Enfeksiyon Hastalıkları uzmanları N.G. , F. S.K ve  N. U.adlı uzman doktorlara muayene olduğunu  adı geçen hekimlerin  hepsinin  yaranın şeker hastalığından  kaynaklandığını, şekerinin düşmesiyle  yaranında  geçeceğini  söyleyerek  başlarından savdıklarını iddia etti.  
Arduç, geçen zaman içerisinde  yaram kapanmadığı  gibi ayağımda  morarma ve  şikayetlerim artmaya başlayınca  Karaman’da  Enfeksiyon hastalıkları bölümünde  yapılan muayenemde  şeker  hastalığıyla birlikte gelişen enfeksiyon  kemiklere kadar inmiş. Bu nedenle  ayak başparmağımı kaybettim’’ dedi.  
ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM
Muayene olduğu  tüm doktorlardan şikayetçi olacağını belirten Ramazan Arduç, ‘’Yarayla birlikte gelişen enfeksiyonu farketmeyen tüm muayene olduğum hekimlerden şikayetçi olacağım. Biraz daha geç  kalsam ayak parmağımı değil ayağımı kaybedecektim. Başka  insanların mağdur olmaması için  bu hekimleri mahkemeye vereceğim’’ şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.